To je to što me zanima!

'Bauk na izbore neće izaći već će se sakriti iza neke suknje'

Ono što je isto tako sigurno je da neće sazvati Županijski odbor o kojem pričamo, a na kojem bi se raspisali izbori. Čekat će vjerojatno da to netko drugi napravi, kaže Ostojić o stranačkom kolegi
Vidi originalni članak

U emisiji RTL Direkt gostovao je SDP-ovac Ranko Ostojić, protukandidat Davora Bernardića za predsjednika SDP-a i, ako ispuni uvjete, kandidat za predsjednika Županijskog odbora SDP-a splitsko-dalmatinske županije. 

ZBOG NEDEMOKRATSKE LOGIKE Gordan Maras podnio ostavku u Klubu zastupnika SDP-a

- Baš o njemu govorim. Baš je od njega licemjerno da osoba koja godinu dana nije bila sposobna sazvati Županijski odbor, da proziva nekoga za nedisciplinu. Ono u što sam siguran je da Bauk neće izaći na izbore, da neće imati hrabrosti, da će se vjerojatno sakriti iza neke suknje ili skuta, a ono što je isto tako sigurno da neće sazvati Županijski odbor o kojem pričamo, a na kojem bi se raspisali izbori. Čekat će vjerojatno da to netko drugi napravi. To je jedna žalosna stvar i moram reći nažalost, odstupa se i od Statuta i pravila. Kad matematičar to počne podređivati izbornom rezultatu, ono što njemu odgovara i to radi redovito, onda, nažalost, dobijemo ovakvu situaciju - rekao je Ostojić o Arsenu Bauku. 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • škver 08.05.2018.

    Umorili ste me,zgadili...!!!

  • zanovijetalo 08.05.2018.

    jesi li otkrio umjetnika svastike, jesi li vratio zlato i novce opljackane iz pol. postaje, ako nisi kada ces?

  • putovanja 08.05.2018.

    sada vidite sta je kokosinjac i kakvi su kukuikavci, perija posvuda

Komentiraj...
Vidi sve komentare