To je to što me zanima!

Bauk: Vjerujem da će doći novi mailovi, Plenković je sve slabiji

Da ste tu anketu radili prije godinu dana taj bi rezultat za Plenkovića bio puno bolji, a ako bude novih mailova - u budućnosti bi moglo biti puno gore, rekao je Bauk
Vidi originalni članak

Gost emisije Nedjeljom u dva na HRT-u bio je saborski zastupnik SDP-a Arsen Bauk. Teme emisije bile su afera Mailovi, Martina Dalić, Andrej Plenković te stanje u SDP-u. 

Bauk je komentirao rezultate zadnje ankete prema kojoj tek 21 posto građa smatra da bi najbolji premijer i dalje bio Andrej Plenković. 

KOMENTIRAO NOVE MAILOVE Arsen Bauk: Borg, Vlada RH i premijer bili su usko povezani

- Da ste tu anketu radili prije godinu dana taj bi rezultat za Plenkovića bio puno bolji, a ako bude novih mailova - u budućnosti bi moglo biti puno gore - rekao je Bauk. Dodao je kako Plenković nije reagirao na vrijeme i da će biti sve slabiji. 

Vjeruje i kako će se i dalje pojavljivati novi mailovi. 

PROMJENA VODSTVA Umjesto Bauka će predsjednik Kluba zastupnika postati Bero?

- Što se tiče HDZ-a u javnosti je prisutna misao da je Tomislav Karamarko otišao zbog afere 'konzultantica'. On je otišao jer više nije imao većinu, a afera je samo bila povod da ga napusti Most". Isto će se dogoditi i Plenkoviću. Sad ima 77 ruku, a mnogi od tih 77, kad bi izašli na izbore - loše bi se proveli. Stoga će ga držati dokle to budu mogli pozivajući se na stabilnost itd - rekao je. 

Bauk je komentirao i loš položaj Davora Bernardića u anketama te je rekao da "postoje razne metode ispitivanja rejtinga pojedinaca" koje ovise o tome s kime se on konfrontira. 

O situaciji u SDP-u je kazao kako nema "običaj to iznositi javno". Smatra kako je SDP i dalje najbolja stranka u Hrvatskoj i jedina koja može izvući zemlju iz situacije u kojoj je. 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • MarijanGrdašić 28.05.2018.

    Točno je da ima 77 ruku koje se najvjerojatnije više neće dizati za HDZ u parlamentu jer su veoma kompromitirane i prevarile su svoje birače i program koji su nudile ispada laž. Slično ako ne i isto je sa Sdp om koji u skorije vrijeme više neće ni postojati. HDZ će biti živ sve dok je Vladimir Šeks živ. Metode su naslijeđene i svakako vuk dlaku mijenja ali čud nikada. Uostalom kada politika nije laž onda je u državi koja ima jake i neovisne kontrolne mehanizme i tradiciju. Kod nas kadija tuži sudi i kažnjava

  • cimerrr 28.05.2018.

    Glasači HDZa su već navikli na zločinačke organizacije u vrhu stranke, tako da nikakav ortački kapitalizam ne može utjecati na podršku HDZu. Za Plenkija su puno opasnija ideološka pitanja i skretanje ulijevo nego kriminalne radnje i to je ono zbog čega HDZu pada podrška.

  • ramokatolik 28.05.2018.

    Zašto SDP želi doći na vlast kad su uvjek bili protiv hrvatske da se njih pitalo jos bi bili jugoslavija ili velika srbija zašto oni hoće vladati nečim što nisu htjeli da postoji....

Komentiraj...
Vidi sve komentare