To je to što me zanima!

Tadić: Hrvati donijeli ste dobru odluku za buduće naraštaje

Na pozitivnom ishodu referenduma Hrvatima je čestitao i još uvijek aktualni slovenski premijer Borut Pahor. Kazao je kako je ovo milenijska odluka za Hrvatsku
Vidi originalni članak

Srpski mediji javljaju kako su hrvatski građani na referendumu izglasali ulazak u Europsku uniju. RTS poziva se na prve rezultate od 20 sati prema kojima je 66 posto ljudi 'za' ulazak u Uniju. Boris Tadić čestitao je hrvatskim građanima uspjeh na referendumu. Istaknuo je kako su Hrvati donijeli dobru odluku za buduće naraštaje.Kazao je da je ovo pozitivan signal za cijelu regiju. 

- EU znači poštovanje i primjenu europskih standarda i zakona, i perspektiva je za bolji, sigurniji i mirniji život svih građana naše regije koji je kroz čitavu svoju povijest bio opterećen ratovima, tenzijama i turbulencijama - kazao je Tadić. 

Na pozitivnom ishodu referenduma čestitao je i trenutni slovenski premijer Borut Pahor.  Za Dnevnik 3 HRT rekao kako da je ulazak Hrvatske u EU milenijska odluka koja ima veliki strateški značaj. Smatra kako je ovo veliki dan za sve, za Hrvatsku, za regiju, ali i za Europu. 

-  I  moje je osobno iskustvo da Europa nije rješenje za sve probleme koje imamo i mi i vi, ali svi problemi bi bili puno teži da nismo u EU i da nemamo šansu - istaknuo je Pahor.

Bosanski Dnevni avaz javlja kako je odaziv na referendum bio poprilično slab, a i na biralištima u BiH izašlo je jako malo Hrvata. 

Slovenski 24ur piše kako je Hrvatska sa 66 posto glasova za ulazak u EU na dobrom putu da postane 28. članica Unije.

Idi na 24sata

Komentari 161

  • kontrazla 23.01.2012.

    Slušaj ti srbine tadiću, što se to tebe tiče Hrvatska u EU!? Tko si ti da govoriš nešto o unutarnjoj politici Hrvatske i EU? Ti, kao ni tvoje pleme, nema nikakvog prava glasa o ovim stvariam i da te nisam čuo, ma da te nisam čuo da bi zucnuo i jednu jedinu riječ o ovome!!! Ajde tamo i kolji dalje sa svojim "kasapinima" na Kosovu, ako možeš! Ne postojiš! Nebitan si! Neće ti pomoći nikakvo ljubovanje sa Josipovićem!

  • sakyosijek 23.01.2012.

    PRODALI SU NASE SNOVE KUR.INI SINOVI....

  • DrMrProfesor 23.01.2012.

    Niste mogli samo sa 6 republika, a sad cete moci sa 27!! Jugoslavija je bila mala beba šta vas sada čeka. Derat će vas Brisel i Joso Barozo deset puta više nego Beograd. Kao, hrvatska ce isto sudjelovati u odlucivanju. Pa sudjelovala je u odlučivanju i u Jugoslaviji!!! Niste mogli sa 6 repubila, od koje su 4 bile manje od Hrvatske, a sad cete moci sudjelovati u odlucivanju sa njih 27!! Opet su neki srljali u maglu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare