To je to što me zanima!

Beba (1) jela svoj izmet jer ju je mama izgladnjivala

SAD: Christine Berkery (32) zaključavala je hranu od svojih kćeriju, a očuh John (35) je stariju (14) seksualno zlostavljao neumjesnim komentarima
Vidi originalni članak

Okrutni roditelji John Berkery (35) i Christine Berkery (32) iz New Jerseyja ostavljali su jednogodišnju bebu da se igra u vlastitom izmetu i jede ga, dok je očuh stariju djevojčicu (14) maltretirao neumjesnim komentarima. Optužili su ih za okrutnost prema ljudima i izlaganje opasnosti maloljetnika.  
Starija djevojčica ispričala je policiji kako je majka često bila pijana, te bi udarila njenu sestru ako bi pokušala dohvatiti žitarice, da je hranu zaključavala, a kada joj je rekla da beba jede svoj izmet, samo se nasmijala. Njoj je pak očuh govorio kako ima dobru stražnjicu, a bebu je bacao u kolijevku.
- Ona se na smrt boji toga čovjeka. Sestru ne žalim, već su ju upozoravali no ona je uvijek odabirala muškarce umjesto djece - rekla je Christinina sestra Jennifer Tardy koja je dobila skrbništvo nad djevojčicama. Christine su zbog zanemarivanja djece već istraživali u državama Maine i Rhose Island, no ona bi se svaki put odselila i istraga bi završila. Christine i John imaju po četvero djece, no Christinino dvoje je odvela socijalna služba jer ih je u srpnju seksualno zlostavljao Johnov sin. Jennifer kaže kako je prije 13 godina našla stariju djevojčicu u istom stanju u kakvom je danas njena jednogodišnja nećakinja.
- Zahvalna sam državi Connecticut jer joj nisu dozvolili da se izvuče, a znam da se već spremala za bijeg - kaže Jennifer koja je par prijavila policiji nakon što su se curice kod nje ljetos pojavile mršave i iscrpljene. Prvih nekoliko dana su samo jele, a zatim joj je starija ispričala o zlostavljanju. Par niječe optužbe.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • oggyograda 22.03.2010.

    da mi je 5 minuta sa njima

  • Malkavian 22.01.2010.

    Ta rospija nije zaslužila naziv majke..jer time vrijeđa sve žene koje su majke, koje vole svoju djecu. A očuh je mulac... oboje u zatvor i hranit ih izmetom..oko za oko, zub za zub. onako kak su tretirali tu djecu, neka tretiraju tu rospiju i tog stupidosa.

  • ina5 18.01.2010.

    kučkeeeeeeeeeetina!! ta nije zaslužila ni zatvor, tamo je predobro za nju!! a i njega, gad!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare