To je to što me zanima!

Beba preživjela nakon što joj se olovka zabila u grlo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Auston Banks (1,5) iz Idaha prolazio je s olovkom ispred ljuljačke. Slučajno ga je udarila djevojčica koja se njihala. Dječačić se odlično oporavlja....
Vidi originalni članak

Doslovno mi je čudo spasilo dijete, rekla je Austonova majka Amber. Iako su joj liječnici odmah po dolasku u bolnicu rekli da će dječačić biti dobro, strah nije mogla suzbiti. U subotu poslijepodne Auston se igrao s bratom Brandonom (3) u parku. Roditelji nisu vidjeli kako mu je olovka duga 15 centimetara prošla kroz usta i zabila se u stražnji dio grla. Tek su poslije saznali da je dječak našao olovku na podu i s njome prolazio kraj ljuljačke. Djevojčica koja se njihala udarila ga je slučajno nogom u ruku u kojoj je držao olovku. Olovka mu je promašila kralježnicu, gurnula u stranu arteriju i zaustavila se pred kožom.
- Liječnik mi je rekao da bi olovka, da je bila malo oštrija, raznijela arteriju te da bi mi sin iskrvario - kaže Amber. Liječnici dječaku neće šivati ranu, nego će je pustiti da sama zaraste. Mali Amerikanac Auston Banks se s mamom i tatom Tyroneom u utorak vratio kući, trči i igra se i jede svoje omiljene žele deserte. Ostala su mu dva ožiljka, olovka je probila krajnike, no dječačić neće morati na više operacija.
- Mnogo je anđela Austona držalo za rame toga dana i svima sam im neopisivo zahvalna - rekla je majka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • boresky 14.05.2009.

    Američka vlada ubija stotine amera svaki dan,mališa je sad preživio ali za 30,35 godina će ga satrati njihova glad za kontrolom ili vlastito otupljenje....Olovka ili vlada,hm......?

  • svi_smo_doma 14.05.2009.

    Dijete su čuvali anđeli kad već nisu roditelji...

  • gucica 14.05.2009.

    Šta je radilo dijete od godine dana samo sa bratom od 4 u parku?Di je bila majka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare