To je to što me zanima!

Bebi noga abnormalno raste, nitko ne zna zašto

Djevojčici je lijeva noga počela abnormalno rasti još u majčinoj utrobi, što su liječnici primijetili, no nisu dijagnosticirali bolest. Roditelji su očajni
Vidi originalni članak

Građevinski radnik Chong Soong Seong (36) i njegova supruga Sow Choon Heong (35) iz Serembana u Maleziji na rubu su očaja zbog bolesti svoje 4-mjesečne kćeri. Mole pomoć svih liječnika, pa i alternativnih kako bi se dijagnosticirala bolest malene Chong Shun Jing. Djevojčici je lijeva noga počela abnormalno rasti još u majčinoj utrobi, što su liječnici primijetili, no nisu uspjeli dijagnosticirati bolest.
- Rekli su mi da joj noga čudno raste od prepone do gležnja - priča majka. Kad se djevojčica rodila u prosincu prošle godine, lijeva noga bila je samo malo veća od desne.
- Noga joj je bila malo zavrnuta, a po njoj su bile crvene mrlje. Liječnici mi nisu znali reći što joj je. Uz to, ima i gnojne rane te povrede po nozi - dodala je očajna majka. Testovima koje su proveli, liječnici su uspjeli ustvrditi samo da je riječ o nekoj vrsti abnormalnog rasta. Drugo dvoje djece, Chiew Yee (6) i Chiew Yoong (4) nemaju zdravstvenih problema te normalno rastu. Sow kaže kako se djevojčici stanje od rođenja uopće ne popravlja te da konstantno plače, a ona je morala dati otkaz na poslu kako bi se brinula za djevojčicu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • niki8 11.06.2008.

    oh,jadno malo,nadam se da će sve biti ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare