To je to što me zanima!

Bebi se jako 'žurilo': Rodila je zdravu curicu u liftu bolnice

Suzy Bunn (29) otišla je u bolnicu jer je prošla termin poroda za 11 dana, a vozio ju je suprug Jason (40). Rodila je djevojčicu nakon što je ušla u lift bolnice
Vidi originalni članak

Djevojčici Natalyji Ionni Bunn očito se 'žurilo' te je iznenadila majku rodivši se u liftu bolnice Norfold and Norwich u Velikoj Britaniji. Suzy Bunn (29) otišla je u bolnicu jer je prošla termin poroda za 11 dana, a vozio ju je suprug Jason (40). 

- Vozili smo se u automobilu na parkiralištu bolnice i osjetila sam kako bih svakog trena mogla roditi. Liječnica i medicinska sestra su me čekale na ulazu bolnice s invalidskim kolicima, a čim sam ušla u lift rodila sam - rekla je Suzy. Liječnica je na vrijeme reagirala te je Suzy rodila zdravu djevojčicu. Nakon što se vratila kući, svojoj kćeri Alanni pokazala je sestru, a kaže kako Alanna svima priča o tome kako joj se sestra rodila u liftu bolnice, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ira27 20.01.2011.

    Opet oni uvoze vijesti pored naših...pa jel neki dan žena iz Imotskog rodila na naplatnim kućicama! I naučite se istaknit činjenice, po podnaslovu bi čovik reka da je došla u bolnicu eto tako bezveze il na provjeru plodne vode i rodila nekim čudom čim je ušla i to bez ijednog truda...blago joj se!

  • tanjaa 17.01.2011.

    bebi se žurilo, mama se iznenadila, a termin prošao prije 11 dana???

  • ja_mama 17.01.2011.

    wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu stvarno sokantno i neobicna vijest

Komentiraj...
Vidi sve komentare