To je to što me zanima!

Bebić SDP-u: Kubura vam neće opaliti jer je vlažna

Zastupnici su u četvrtak raspravljali o Mladenu Bajiću. U trenutku dok se za riječ javio Nenad Stazić (SDP) HDZ-ovci su napustili sabornicu
Vidi originalni članak

Tijekom pojedinačne rasprave o Bajićevom imenovanju ponovno se zaiskrilo između SDP-a i predsjednika Sabora Luke Bebića. Oporbenjaci su Bebića optužili da dopušta svojim stranačkim kolegama da pričaju izvan teme. Nakon kraćeg natezanja i dobacivaja iz klupa, Bebić im je odbrusio:
- Kao što vam nikada nije kubura opalila neće ni ovaj puta jer je jako vlažna - kazao je Bebić.
U trenutku dok se za riječ javio Nenad Stazić (SDP) HDZ-ovci su napustili sabornicu. Zoran Milanović je u Saboru rekao da u radu Mladena Bajića nisu vidjeli žar, predanost radu i beskompromisnost i da zbog toga ne zaslužuje novi mandat. Nakon njegovog izalaganja krenuo je niz ispravaka netočnih navoda. Stjepan Kundić (HDZ) rekao je SDP-ovcima da su ga upravo oni doveli na to mjesto. Zbog toga što nije ispravio navod, dobio je opomenu od Luke Bebića, a kako nije odustajao SDP-ovci su gu lupanjem po klupama onemogućili da govori. Nakon rasprave o zlorabljenju ispravaka netočnog navoda, Ivan Jarnjak je pokušavao ušutkati Zorana Milanovića govoreći da mu je isteklo vrijeme.
- Promijenimo sustav, ovo nas sramoti. Nepošteni ste, ali me nećete isprovocirati - dobacivao je SDP-ovac iz klupe. Pobunili su se i HDZ-ovci lupajući po klupama. Budući da je Milanović i dalje dobacivao iz klupe, Jarnjak mu je oduzeo riječ.
Novi izbor Mladena Bajića u Saboru je branila premijerka, a s njom je stigao i ministar pravosuđa Šimonović.
- Mislimo da je Bajić vodeći DORH napravio krupne iskorake, a posao je obavljao časno - rekla je Kosor.
Ponovila je da borba protiv korupcije mora biti nesmiljena, da se ne smije posustati kao i da se ne smiju ničega i nikoga bojati.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • svi_smo_doma 12.02.2010.

    Ovo je bilo jadno za slušat\' i sramota za gledat\'! Kako se ova gamad prepucava kao na placu, sjede u toplom, plaće goleme, a za narod ih zabole ku...! Na što smo spali, crvenim se od sramote...

  • walterbranisarajevo 11.02.2010.

    . ..Baš gledam te Komunjare(To je Naziv za IZDAJNIKE-TITA I PARTIJE)u SDP-u und HDZ-u-KAKO"LjJEPO"DIVANE O KURVANJSKOM POŠTENJU. .. P.S.1.ZAJEDNIČKA(HDZ&SDP) IM JE RAČUNICA DA SU DOTJERALI CARA DO DUVARA TJ.UBILI SU ZDRUŽENIM SNAGAMA SVE ŠTO JE MORALNO I POŠTENO TE NARAVNO R.HRVATSKU TOTALNO BACILI EKONOMSKI NA KOLJENA Europi FašiSStičkoj. .. P.S.2.NAKRAJU ĆE OPET NOVI TITTO MORAT R.HRVATSKU IZVLAČITI IZ BLATA(G.....). ..

  • apocalypsedude 11.02.2010.

    luka bebic nije za pastira, a kamoli za predsjednika sabora. on je neuka tvrdoglava rasisticka i seksisticka svinja do grla uvaljana u kradju i korupciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare