To je to što me zanima!

Bebu našli mrtvu u vrećici, majka ležala u lokvi krvi

D.M. (39) je polumrtva primljena u bolnicu u pratnji muža i kuma. Sumnja se na čedomorstvo jer je policija u domu našla mrtvu bebu u vrećici
Vidi originalni članak

Polumrtvu D.M. (39), koja je netom rodila, dovezli su u ponedjeljak oko ponoći u pratnji supruga i kuma u Kliniku za ženske bolesti i porode u Petrovoj u Zagrebu. Policija sumnja na čedomorstvo jer su u domu rodilje u Horvatima nadomak Zagreba našli bebu u plastičnoj vrećici. Kupaonica je bila puna krvi. Vjerojatno se žena tamo i porodila, iako je suprug, koji je vrlo brzo otišao iz Petrove nakon što mu je žena hospitalizirana, ponavljao kako ništa ne zna. Liječnici u Petrovoj pokušavaju spasiti život nesretnoj rodilji, a policija utvrđuje okolnosti tragedije. Susjedi rodilje koja navodno radi na Općinskom sudu u zagrebačkoj Vukovarskoj ulici kažu da nisu imali pojma da je uopće trudna.
Inače je korpulentnije građe pa se trbuh nije niti primjećivao, priča susjeda kojoj se D.M. jedino povremeno na kavi žalila na vrtoglavice. Rodilja i njezin suprug već imaju dvoje djece od 6 i 11 godina, a prema pričanju susjeda, djeca su začeta umjetnom oplodnjom.

ČEDOMORKE SU ČESTO SMANJENO UBROJIVE
Čedomorke su najčešće majke u relativno mlađoj životnoj dobi, emocionalno nezrele, jednostavnije strukturirane ličnosti ili s nekim već jasno uočljivim poremećajem ličnosti, kaže dr. Nadica Buzina iz Centra za forenzičnu psihijatriju bolnice Vrapče. Najčešće su takve majke smanjeno ubrojive. Privremeni psihički poremećaji nakon porođaja mogu trajati nekoliko minuta, ali i nekoliko dana. Kad shvate što su učinile, majke su često suicidalne. Godišnje Vrapče vještači od četiri do šest majki čedomorki.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • RajskaBatina 12.06.2009.

    Tu materu treba dobro isprebijati. Danas sve opraštaju, blage su kazne i sve droljetine i idiotkinje i idioti kradu, ubijaju i vrše nasilje. Borim se za slijedeće: KAZNA ZA POČINITELJA SUKLADNA ISTA KAO I ZLOČIN KOJEG JE POČINIO. Tvrdim - mnogi će se odgovornije ponašati i dobro će razmisliti dal će nekog unesrećiti.

  • lavanda62 10.06.2009.

    Očito neki vjerski fanatici, koji se protive abortusu a takvo ponašanje je kao ok.... j.....ti li takvog mentalnog sklopa!

  • lush 10.06.2009.

    a kaj je susjed radil u ponoć kod njih doma ? Ili su muž i susjed skup sredili jadnu ženu i bebu da se ne sazna, meni se čini, zajednička \"sramota\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare