To je to što me zanima!

Bebu su ostavili zaključanu u prtljažniku i otišli na koncert

Prolaznici su čuli plač i pozvali policiju. Beba je bila u teškom stanju i odmah su je prevezli u bolnicu. Smjestili su je kod udomitelja, a mlade roditelje čeka prijava
Vidi originalni članak

Annika W. (18) i Daniel W. (26), mladi bračni par iz njemačkog Neumünstera, vozili su više od 700 kilometara kako bi stigli na koncert u Ludwigsburg. Mladi par se otišao zabavljati, a svojeg su osmomjesečnog sina Antona ostavili zaključanog u prtljažniku automobila. 

Prolaznici su čuli plač i pozvali policiju. Beba je bila u teškom stanju i odmah su je prevezli u bolnicu. Smjestili su je kod udomitelja, a roditelje čeka prijava.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • pravda na djelu 73 12.09.2011.

    Dobro sad neću napisati ništa pa da vidim oćeš me opet izbrisati ADMINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  • pravda na djelu 73 11.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • octaviars1990 11.09.2011.

    de vidi lika isusa ti ko neki izrod!

Komentiraj...
Vidi sve komentare