To je to što me zanima!

Bečanka izbjegla ugriz: Našli još jednog pitona u zahodu, žena morala dva puta zvati policiju

Par dana nakon što je piton ugrizao muškarca za penis, zmiju je u zahodu našla i Bečanka, koja je dva puta morala zvati hitne službe. U Ennsu je pak poskok ugrizao mladića koji je preminuo
Vidi originalni članak

Još je jedna Austrijanka (68) susrela pitona u svojem zahodu, prenosi Kronen Zeitung. Podsjetimo, početkom tjedna je muškarca (68) u Grazu piton ugrizao za penis dok je sjedio na zahodu i lakše ga ozlijedio.

Sada je žena u Beču pozvala policiju jer je vidjela 'otprilike metar dugu, tamnu zmiju' prije nego je sjela na zahod. Pobjegla je iz zahoda i pozvala hitne službe, ali kad su oni stigli, zmije više nije bilo. Nisu imali druge te su otišli. 

No, par sati kasnije, zmija se vratila, vjerojatno iz odvoda, i žena ju je sada i fotografirala kako bi imala dokaz da ne misle da halucinira. 

Zmiju su predali Zoološkom vrtu za gmazove, ali još nije poznato tko je vlasnik koji je ostao bez boe.

U gradu Ennsu u Austriji poskok je ugrizao mladića (24) u njegovu stanu u stražnji dio ruke, nakon čega je preminuo u bolnici, prenosi Kronen Zeitung. Mladić je navodno bio iskusni uzgajivač koji je držao više različitih zmija otrovnica. Do nesreće je navodno došlo kada je Austrijanac uzeo poskoka iz terarija i stavio ga u plastičnu posudu kako bi ga nahranio. 

FOTO: NEZGODA U GRAZU Ovo je piton koji je muškarca zgrabio za penis u wc-u: 'Susjed je zaboravio zatvoriti terarij'

Kad se mladić okrenuo, poskok ga je ugrizao, a iako si prijateljica i poznanik, koji su bili u stanu, odmah pozvali hitnu, liječnici ga nisu uspjeli spasiti. U stanu je policija pronašla još dva tigrasta pitona za koje je mladić imao dozvolu, dok za poskoka nije.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • z,fz,id 10.07.2021.

    Komšija u beču našao divlju kozu,pa ju doveo kući.ona porazbijala pola stana.pa došla policija i rekla mu reka zašto si doveo kozu u stan pa mu za kaznu naplatili pola imovine

  • 09051959ve 09.07.2021.

    Baš se čudne stvari događaju u toj Kurzovoj državi. 

  • MateBan 09.07.2021.

    Nije je ima zašto ugrist ,vidija još jedan kanalizacijski otvor pa odusta

Komentiraj...
Vidi sve komentare