To je to što me zanima!

Beckhamov tjelohranitelj je masakriran u Bagdadu

Petorica iračkih policajaca masakrirala su Briana Tilleya (47) 2004. godine zajedno s još pet civila. Brian je u Bagdad došao posjetiti djevojku
Vidi originalni članak

Bivši Beckhamov tjelohranitelj služio je u elitnim jedinicama SAS-a. U Bagdadu je radio kao tjelohranitelj, a tamo je imao i djevojku Iman kod koje je povremeno boravio. Briana je ubojica došao tražiti u kući njegove djevojke i kad ih je ugledao u dvorištu, odmah je zapucao prema njemu. Prvo ga je pogodio u nogu, a zatim je njegovo tijelo odvukao u kuhinju gdje ga je pretukao i ubio.  Nije poznato u kakvoj je vezi bio Brian sa svojim ubojicom. Na njegovu tijelu pronađene su tri rupe od metaka.
Ostale žrtve su bili djevojčica Sarah koja je uspjela preživjeti s metkom u glavi, njena majka, očuh, tetak, tetka te Brianova djevojka Iman. Sarah (15 ) je kasnije izjavila da su svi bili obučeni u uniforme iračkih policajaca. Djevojčica i danas ima traumu od policajaca što je pokazala kad su je došli ispitivati.
- Nije željela uopće biti u njihovoj blizini - kažu u policiji.
Sarah je uspjela prepoznati ubojicu i ostale sudionike, ali na sudu je to odbijeno jer nije "vjerodostojan svjedok" zbog svoje dobi. Ubojice tako nikad nisu odgovarale za ubojstva nevinih civila.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare