To je to što me zanima!

Belgijanac (68) odšetao iz hotela u Cavtatu i nestao

Josef Verheecke (68) državljanin Belgije je u četvrtak odšetao iz hotela i nestao. Visok je oko 178 cm, rijetke prosijede kose, nosi naočale...
Vidi originalni članak

Josef Verheecke (68) državljanin Belgije nestao je u četvrtak oko 14 sati iz hotela Albatros u Cavtatu. Policiji je nestanak prijavila njegova supruga nakon što se nije vratio iz šetnje do 23.15 sati. Visok je oko 178 centimetara, ima rijetku prosijedu kosu, ima bradu, nosi naočale, te hoda pognuto i boluje od Alzheimerove bolesti. U vrijeme nestanka bio je odjeven u zelenu majicu kratkih rukava, plavi prsluk, kratke sive hlače, sive čarape i smeđe sandale. Policija poziva građane da ukoliko imaju informacijama koji bi mogle pomoći u traganju za nestalim Belgijancem o tome odmah obavijeste policiju na broj 92.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • drug Tito_1 21.05.2010.

    bolestan treba bit doma a ne sam šetati!

  • gladijator 21.05.2010.

    Rijetku prosijedu kosu?! Jadan čovjek sigurno sjedi negdje ščućuren i uplašen jer se ne zna vratiti, uostalom nezna ni di je! Zašto su ga pustili kad znaju da ima Alzheimerovu bolest, poslije će država biti kriva kao što je to bio slučaj sa nama prošle godine u dubrovniku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare