To je to što me zanima!

Belgijska policija uhitila slikara, mislili da je Mladić

Slikar Freddy Degreef živio je u Hrvatskoj 1978. godine. Ima djevojku iz Srbije. Misli da su upravo zato specijalni agenti vjerovali da je Ratko Mladić
Vidi originalni članak

Belgijska policija dobila je anonimnu dojavu da je haaški bjegunac Ratko Mladić u autu njemačkih registracija u provinciji Limburg. Danima su ga pratili, a onda se odlučili na akciju.
- Prvo su me zaustavili jedni agenti i tražili dokumente. Pustili su me, a ulicu niže zaustavili su me drugi agenti. Tada su me priveli - rekao je. Ipak, nakon ispitivanja su otkrili da je umirovljeni slikar Freddy Degreef, a ne Mladić. Agenti su pretražili hotelsku sobu i uzeli otiske prstiju. Degreef je priznao policiji da je 1978. godine živio u Hrvatskoj, a djevojka mu je iz Srbije.
- Možda su zato mislili da sam Mladić - dodao je. Mladić je optužen za zločine počinjene nad Bošnjacima i Hrvatima od 1992. do 1995. godine. Neki vjeruju da se skriva u Srbiji. Radovan Karadžić uhićen je u srpnju 2008. godine. Godinama je glumio Dragana Dabića i bavio se alternativnom medicinom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nlukac11 23.09.2010.

    ima istine u vicevima o policajcima

  • predsjednik03 23.09.2010.

    u jeee da, ful mu sliči ! to je on !! hahah

  • mallecka 23.09.2010.

    upsssssss...............

Komentiraj...
Vidi sve komentare