To je to što me zanima!

Beljak isključio Tomaševićevog zamjenika iz HSS-a radi izjave

Beljak je istakuno kako oštro osuđuje jučerašnju izjavu zamjenika župana Požeško-slavonske županije, Željka Jakopovića, koji je pokušao relativizirati kaznenu prijavu protiv Tomaševića
Vidi originalni članak

'Sukladno članku 13. Statuta HSS-a, predsjednik Krešo Beljak 5. siječnja 2018. godine donio je odluku o suspenziji Željka Jakopovića iz članstva Stranke.

Željko Jakopović je javnim istupom 4. siječnja 2018. godine počinio političku štetu HSS-u te protivno političkim interesima HSS-a i suprotno programskom dokumentu HSS-a te temeljnim odrednicama i načelima HSS-a, neprimjereno štitio interese osobe protiv koje je pokrenut kazneni postupak zbog nasilja u obitelji', navodi u priopćenju HSS. 

DORH: Optužnica protiv Tomaševića: 'Ženi je prijetio, šamarao ju je'

Beljak je istakuno kako oštro osuđuje jučerašnju izjavu zamjenika župana Požeško-slavonske županije, Željka Jakopovića, koji je pokušao relativizirati kaznenu prijavu zbog obiteljskog nasilja protiv župana Požeško-slavonskog, Alojza Tomaševića, javlja N1.

- Kako je HSS stranka koja se od samog početka svog djelovanja zalaže za prava i ravnopravnost žena, kao predsjednik ne mogu olako prijeći preko činjenice da jedan od naših članova pokušava na bilo koji način braniti optuženog Tomaševića. Stoga sam danas donio odluku o suspenziji Željka Jakopovića iz članstva HSS-a - priopćio je Beljak. 

Inače, Jakopović je u prilogu HTV-a komentirao kaznenu prijavu zbog obiteljskog nasilja protiv Alojza Tomaševića.

- Možda bih mogao reći i protupitanje - je li sve u Hrvatskoj moralno i trebamo li osuđivati čovjeka prije onih koji su za to zaduženi - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • ramokatolik 13.01.2018.

    A kad ce beljo izbacit iz stranke ili se ...............ne izbacuje ?

  • Faganel 05.01.2018.

    Beljak pokušava popraviti svoj kriminalistički imiđ,ali kad mu sdp otkaže suradnju ,za njega se više neće ni ćuti,možda pređe u živi zid.

  • lotus_1 05.01.2018.

    Kratko i jasno. Plenki evo ti gratis lekcija...ne zovi Macana.:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare