To je to što me zanima!

Bella je bila znatiželjna, po licu je imala 500 bodlji dikobraza

Oklahoma: Buldogicu su veterinari morali uspavati kako bi joj izvadili bodlje. Slažu se kako je ovo najgori slučaj napada dikobraza na psa. Neke iglice ipak su ostale u tijelu
Vidi originalni članak

Engleska buldogica Bella Mae naučila je vjerojatno lekciju života - ne približavaj se dikobrazu. Trogodišnjoj kujici je nakon 'okršaja' u vrtu u tijelu bilo zabijeno 500 bodlja. Većinu ih je imala po licu. 

Vlasnici su je odmah prevezli veterinaru u Oklahomi. Bila je teško ozljeđena. Bodlje su joj osim u licu bile zabijene u vrat, prsa i šape. Srećom, oči su joj bile na sigurnom, bodlje su ih promašile.

Buldogicu su veterinari morali uspavati kako bi joj izvadili bodlje. Slažu se kako je ovo najgori slučaj napada dikobraza na psa. Vlasnici su uvjereni kako se dikobraz došao okrijepiti vodom na njihovo imanje. Bella Mae igrala se vani s ostalim psima. 

Ugledala je dikobraza i otišla do njega. Očito je bila preznatiželjna, a dikobraz se osjetio ugroženim, piše Daily mail. Neke bodljice su joj ipak ostale u tijelu, no Bella se dobro oporavlja.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Ujka 08.08.2012.

    Baš fora, ko iz onaoga horor filma...

  • annamarijas 07.08.2012.

    jadna,ajme prekrasna je,preslatka...

  • gkzone 07.08.2012.

    o siroček. gledao sam emisije hitna veterinarska pa je bilo toga, gdje ima dikobraza je prilično učestalo da psi ovako završe. ali bilo je i gorih slučajeva u tim emisijama dva psa su imala puna usta tih bodlji, čitavu glavu i prednje šape. kažu da nije dobro da se bodlja prelomi i ostane jer zna krenuti po tijelu... valjda će kujica biti ok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare