To je to što me zanima!

Benčić odbrusila Plenkoviću zbog slogana: 'Njemu cijela politika izgleda kao da gugla'

Ne čudi me da je to rekao premijer kojem cijela politika izgleda kao da gugla i temelji ju na google rezultatima, rekla je Sandra Benčić, zastupnica Možemo kada su je upitali o mogućem sloganu
Vidi originalni članak

Sandra Benčić, saborska zastupnica Možemo, održala je press konferenciju povodom Međunarodnog dana žena, a na kojoj su je novinari upitali i o detaljima moguće točkaste koalicije s SDP-om. Benčić je otkrila da pregovori još traju te da s njima ne kasne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Još nije poznato ni u kojim izbornim jedinicama cijela koalicija oko SDP-a izlazi zajedno, a u kojima točkasto, tako da nakon što se to odredi bit će poznato i za ove četiri izborne jedinice o kojima mi pregovaramo. Kako bi se kasnilo? Mi smo s pretkampanjom već počeli, izborne liste se ne predaju sutra. U lipnju prošle godine smo rekli kako izlazimo na izbore i kako vidimo većinu te kako ćemo sklapati postizbornu koaliciju. Donijeli smo odluke deset mjeseci prije izbora, ne vidim kako kasnimo - poručila je.

ODGOVOR NA OPTUŽBE Grbin o spornom sloganu: 'HDZ će otići u ropotarnicu povijesti ako im je to glavni prigovor'

Slogan i dalje nije htjela otkriti, već je rekla da će ga objaviti "možda za tjedan dana". Upitali su je i hoće li morati guglati slogan, nakon kritika koje im je uputio premijer Plenković. Nazvao ih je "kobasičastom koalicijom" koja je ukrala slogan bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

SLAŽU SE KOALICIJE ANKETA Za koga ćete glasati?

- Ne čudi me da je to rekao premijer kojem cijela politika izgleda kao da gugla i temelji ju na google rezultatima. Treba mu reći da Google tražilica nije potpuno pouzdana u smislu rezultata. Naravno da ćemo paziti da slogan bude autentičan, prepoznatljiv, naš i prepoznatljiv, ali i da izražava cilj naše kampanje - rekla je Benčić.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Florijan1974 13.03.2024.

    Benčić kao i cijela takozvana ljevica može hrvatskoj obećati otvaranje javnih kuća, gulaga, neznanja. Možebitne lokacije u Zagrebu je kockica, zgrada u prisavlju koja je i sada javna kuća s dobro plaćenim djelatnicima koju plaćaju svi građani, a j..u  je političari, NAMA ...

  • gliva 11.03.2024.

    sada je kasno za bilo kaj . ADEZE je imenovao preko 520000 branitelja , 240000 državnih službenika i preko 60000 žetončića. Ako uzmemo u obzir još ono malo penziča koji su sada dobili siču, a koja im nije davana zadnjih par godina evo ti biračkog tijela koje ne može izgubiti izbore! Ode višestranačje u ......

  • Florijan1974 09.03.2024.

    S ulice u Sabor , Hrvatska Ćićolina imaš konkurenciju i Ava će na izbore, tvoji si sigurni glasovi od mnogih uličarki kao i dilera kolega i kolegica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare