To je to što me zanima!

Benedikt XVI. u dvije godine iz Crkve isključio 400 svećenika

Vatikanski službenici prvo su istaknuli kako je agencija AP pogrešno pročitala njihove statističke podatke, ali su na kraju ipak potvrdili da je sve istina
Vidi originalni članak

Službeni Vatikan je potvrdio kako je bivši papa Benedikt XVI. u dvije godine iz Crkve izbacio oko 400 svećenika zbog pedofilije. 

BBC javlja kako se radi o 2011. i 2012. godini, tijekom kojih je u Vatikan na procjenu stiglo oko 800 slučajeva zlostavljanja djece. 

Papa je iz Crkve isključio 400 svećenika, a ostalih 400 je poslao na Crkveni sud. Vijest o isključenju svećenika nedavno je objavila agencija AP.

Vatikanski službenici prvo su istaknuli kako je agencija pogrešno pročitala statističke podatke, ali su na kraju ipak potvrdili da je sve istina.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Splitsko srce 20.01.2014.

    Zar ste tako naivni da mislite da se to samo događa u katoličkoj crkvi.Ostali samo bolje kriju i potpomognuti medijima sotoniziraju katoličanstvo.

  • šanikva 20.01.2014.

    ovo je takva laz... papa nije tako nesto radio i tome je posvjedočio stražar sa službenim papirima koji je eto misteriozno nestao. Vatikan je jedna velika mafija, a papa je bio samo marioneta. Franjo je taj koji je uzeo stvar u svoje ruke, a benedikt je bio necija marioneta i ti svecenici su jos uvik u crkvi, rade sta su i prije radili...fuj!!

  • SWEET CHILD 19.01.2014.

    Briga me šta BBC trkelja, a Papi želim da svom snagom istjera sve na čistac i obračuna se sa tim zlom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare