To je to što me zanima!

Benedikt XVI. ženi koja ga je napala nije oprostio?

Glasnogovornik Vatikana rekao je kako je Papa htio pokazati blagonaklonost prema ženi koja je na liječenju zbog psihijatrijskih problema
Vidi originalni članak

Papin izaslanik posjetio je Susannu Maiolo (25), koja je tijekom polnoćke u bazilici svetog Petra u Vatikanu napala Benedikta XVI. Glasnogovornik Vatikana Federico Lombardi rekao je kako je Papa htio pokazati blagonaklonost prema ženi koja je na liječenju zbog psihijatrijskih problema, ali nije potvrdio da joj je oprostio napad. Susanna je poslije napada izjavila da je samo htjela zagrliti Benedikta XVI.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MiHe1990 04.01.2010.

    @mlatimudan I sam si reka da je Bog velik, znači, dovoljan je ljudski oprost! Ovdje se zapravo i ne radi o nekom grijehu, jer grijehe većinom svjesno činimo- ovdje je riječ o čovjekovom oprostu!

  • mlatimudan 04.01.2010.

    pa je li stvarno virujete da joj on može udijeliti oprost!!On je isto čovjek a ne bog,a to je drugo šta smo mi od njega napravili zlatno tele tj. lažnog idola!!!Isus je put,istina i život i ko u njega vjeruje i kad umre živit će!!!Bog je velik!!!

  • vilhelm 04.01.2010.

    Koja razlika čak između PAPA na jednog je izvršen atentat a on je dao oprost drugome žena htjela ljubiti skute i nema oprosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare