To je to što me zanima!

Beograd: Uhitili djevojke koje su pljačkale trgovine

Nismo imale namjeru krasti, ali kad to radi 300 tisuća ljudi onda smo i mi, kazale su djevojke koje su krale tenisice nakon prosvjeda u Beogradu
Vidi originalni članak

Srpska policija uhitila je djevojke Maju Trbojević (20) i Jovanu Petrović (19) koje su, u četvrtak nakon prosvjeda u Beogradu, krale tenisice iz trgovina. Amaterski video podigao je prašinu, a objavile su ga vodeće kuće poput BBC-ja i CNN-a.
- Nismo imale namjeru krasti, ali kad to radi 300 tisuća ljudi, onda smo i mi. Nismo krale zato što imamo, nego zato što nemamo. Pa cijela zemlja je u rasulu - kazale su Maja i Jovana za srpsku televiziju B92. Policija je kod djevojaka pronašla ukradenu robu i protiv njih će podnijeti kaznenu prijavu.
Podsjetimo, na videosnimci se vide dvije djevojke koje odnose robu iz nekoliko trgovina na Slaviji, Terazijama i Ulici kneza Mihajla. Pokušale su se sakriti u obližnjoj zgradi, no nisu mogle ući pa su produžile dalje. Kod te zgrade obratio im se mladić koji je trčao za njima i sve snimao, te im kazao da su njih dvije heroji s obzirom na ovo što rade. Video je dobio naziv "Kosovo za patike".

Idi na 24sata

Komentari 4

  • marin32 26.02.2008.

    loly daj me ulovi za kura.

  • Sofi 25.02.2008.

    Faca je frajer koji je snimio taj video. Odličan snimak.

  • loly0 25.02.2008.

    bas tako neka puste kosovo na miru srbi glupi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare