To je to što me zanima!

Berlusconi: Ruby sam davao novac da se više ne prostituira

Na sudu u Milanu Berlusconi se pojavio u ponedjeljak ujutro. Sude mu zbog utaje poreza, a nakon saslušanja se osvrnuo i na Ruby te je rekao zašto joj je dao novac
Vidi originalni članak

Talijanski premijer Silvio Berlusconi se u ponedjeljak pojavio na sudu u Milanu, gdje su mu sudili za utaju poreza. 

- Optužba je potpuno lažna, ja to ne bih napravio ni u snu. Pravosuđe radi sve protiv interesa zemlje. Ovo sve je smiješno - rekao je talijanski premijer na početku suđenja. Tijekom saslušanja, ispred sudnice su se okupili prosvjednici koji su mu uzvikivali da podnese ostavku, prenosi Corriere della sera. Premijer se na saslušanju zatvorenom za javnost pojavio 28. ožujka ove godine zbog slučaja Mediaset, a prije toga se na sudu nije pojavio punih osam godina. 

Berlusconija su novinari ispitivali i o slučaju Ruby, a rekao im je kako se razgovori mobitelom u civiliziranoj zemlji ne bi trebali odmah poslati na sud. Kazao je kako je to virtualna komunikacija, a ne stvarnost. Premijer je istaknuo kako je novac Marokanki Ruby davao da se ne bi prostituirala. Kaže kako mu je ispričala svoju potresnu životnu priču te nije imao drugog izbora nego joj dati novac. 

- Moje ime su u posljednje vrijeme jako izblatili - zaključio je Berlusconi. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Caymann_1 12.04.2011.

    ma da prvo je umočio onda je dao da se ne prostituira !!! hahahah Ajde Zeko ti daj pare a nemoj umočit :))

  • user_27755 12.04.2011.

    umočio je stari prasac...umočio...

  • IP95 11.04.2011.

    kako ih samo zaje*baje :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare