To je to što me zanima!

Berlusconijev ministar želi kastrirati sve silovatelje

Talijanska Vlada razmatra kako stati na kraj seksualnim zločincima s obzirom da su u Italiji ovih dana prijavljena tri slučaja silovanja
Vidi originalni članak

Italija mora imati mogućnost da u nekim slučajevima primijeni kiruršku kastraciju osuđenih zbog seksualnih zločina. Društvo se mora zaštititi, ocijenio je u ponedjeljak Roberto Calderoli, ministar državne uprave i član Sjeverne lige, protuimigracijske stranke u vladi premijera Silvija Berlusconija. U Italiji su ovih dana prijavljena tri slučaja silovanja, uključujući i ono od subote, kada je u rimskom parku silovana tinejdžerica. Vlada je najavila da će ovih dana donijeti zakonsku uredbu prema kojoj će svi seksualni prijestupnici biti u pritvoru do suđenja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • HoldingBoys 17.02.2009.

    Odlicna ideja.. samo sto s kastracijom pedofila nebi nista dobili... njima bi ipak dao dozivotni.

  • Gatsby 16.02.2009.

    Često se događa da netko bude i nepravedno optužen za silovanje, što znači da ideja nije loša ali se može primijeniti samo na one koji ponavljaju zločin. U tom slučaju kirurška intervencija je po meni potpuno opravdana! Sijeci meštre !

  • heraklo 16.02.2009.

    Prvo kastrirat pedofile pa silovatelje. Jer onaj kome se \"digne\" na dijete niti ne zaslužuje drugo nego da mu ga se odreže. Oni vjerojatno misle na kemijsku kastraciju ali ja bih im ga baš odrezao i to bez anestezije. Ali kako će sa ženama? Oće ju zašit ili što? Jer kako vidimo, ima i toga dosta... Razne učiteljice,sitterice itd. Svakodnevno čitamo o tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare