To je to što me zanima!

'Berlusconijeva cura' nabacila par kilograma, ali i diplomirala

Noemi Letizia bila je prva maloljetna djevojka koju su primijetili u društvu bivšeg talijanskog premijera. U posljednje dvije godine bila je na par plastičnih operacija
Vidi originalni članak

"Berlusconijeva cura" Noemi Letizia nedavno je diplomirala psihologiju, a pokazala je i svoju novu liniju. Noemi je inače jedna od djevojaka koje su navodno bile na seksualnim zabavama kod bivšeg talijanskog premijera, a tužila je Marokanku Ruby zbog njenih izjava da se Noemi seksala s Berlusconijem.

Djevojka je u međuvremenu bila na nekoliko plastičnih operacija, a dobila je i nekoliko kilograma te je drastično promijenila izgled u posljednje dvije godine, piše Corriere

Noemi Letizia bila je prva maloljetna djevojka koju su primijetili u društvu bivšeg talijanskog premijera. 

Iako oboje tvrde kako su bili samo prijatelji, to prijateljstvo je bilo uzrok raspada braka Silvija Berlusconija i Veronice Lario (54).

Idi na 24sata

Komentari 44

  • CptNemo 05.01.2013.

    Kolko ste rekli da ima godina? 40 i koju?

  • MLADEN_5 05.01.2013.

    Savrsena i lijepa plasticna djevojka. Bas se pitam sto ce se dogoditi , kad usavrse i PLASTICNU OPERACIJU MOZGA.

  • dr Tony 05.01.2013.

    Zar se nije neki dan zaručio s nekom drugom, ali ne, to nije ona crnogorka koja bi ubila za njega, neku voditeljicu s Raiuno, koja je klevetala onu talijansku pjevačicu što je pokazala sise Berlusconiju? Tko tu koga? Forza, Berusconi, FORZAAAA!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare