To je to što me zanima!

Bernardić: Da sam na mjestu Bandića, podnio bih ostavku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Davor Bernardić je komentirajući Bandićevo uhićenje rekao da Grad ne može dugo funkcionirati s privremenom upravom te je stoga pozvao na izvanredne izbore
Vidi originalni članak

Svaka netransparentnost je razlog za sumnju, ali ne želim prejudicirati ničiju krivnju, rekao je Davor Bernardić, šef zagrebačkog SDP-a. Komentirao je uhićenje gradonačelnika Milana Bandića i drugih iz Zagrebačkog holdinga i gradske uprave. Bernardić kaže da Grad ne može dugo funkcionirati s privremenom upravom te zaziva izvanredne izbore.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije uhićena samo jedna osoba i zbog masovnih uhićenja izbore trebamo što prije - rekao je Bernardić.  Tvrdi kako je SDP u Zagrebu upozoravao na netransparentnost, ali priznao je da nikad nisu ništa prijavili Državnom odvjetništvu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da sam ja na mjestu gradonačelnika odmah bih dao ostavku . Danas je sjednica predsjedništva Gradske skupštine gdje će svi klubovi dogovoriti daljnje korake. Ali gradska je vlast izgubila legitimitet - rekao je Bernardić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

USKOK nastavlja istragu

Podsjetimo, gradonačelnik Bandić uhićen je u nedjelju poslijepodne zajedno sa svojim suradnicima Petrom Pripuzom, suvlasnikom CIOS-a, Slobodanom Ljubičićem Kikašom koji je jučer uhićen na granici sa Slovenijom te navodno i direktorom ZET-a Ivanom Tolićem, članom Uprave Holdinga. Navodno je uhićeno još 15 ljudi.

USKOK-ove pretrage nastavit će se i danas, navodno u uredima, a uhićeni bi trebali biti izvedeni i pred suca istrage.

Doznajemo da je povod uhićenja ugovor sklopljen između Grada i tvrtke Cezar u vlasništvu Petra Pripuza, težak 7,5 milijuna kuna. Nakon što je Ministarstvo zaštite okoliša izdalo nalog Gradu da se glomazni otpad ukloni s ulica posao čišćenja glomaznog otpada ugovoren je s Pripuzovom tvrtkom.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • Bari 21.10.2014.

    aj ćuti molim te

  • centarfor 21.10.2014.

    Na sreću nisi i nećeš biti nikada. Sjećam te se kad si sjedio skupa s onim prosvjednicima na Varšavskoj. Svašta ste ti i pok. Šprem lažno obećavali. Uspu što fali Cvjetnom.

  • mik 21.10.2014.

    Da si imao morala dao bi ostavku kada te je Milanović ignorirao i postavio Ostojića kao kandidata ! Sad mi nešto govoriš o ostavkama ! Bože, koji ste vi debelokošci i uvlakaći !

Komentiraj...
Vidi sve komentare