To je to što me zanima!

Bernardić na 'Fejsu': Plenković je nervozan pa priča besmislice

Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić odgovorio je premijeru Plenkoviću koji je danas kazao kako šef oporbe postaje glasnogovornik Ivice Todorića.

'- Todorićevo carstvo izraslo je uz pomoć HDZ-a, a sada odabrana ekipa dijeli plijen! Plenković je nervozan jer ne zna kako da opravda ortačke kombinacije, pa priča besmislice -  objavio je Bernardić na Facebooku oz opasku: "Čiji je glasnogovornik ova Vlada?". 

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak će u Hrvatskom saboru imati dovoljan broj ruku istaknuvši kako lider oporbe i predsjednik SDP-a Davor Bernardić postaje neformalni glasnogovornik vlasnika koncerna Agrokor Ivice Todorića.

Istaknuo je i da će oporba nakon saborske rasprave izgubiti i neće postići svoj cilj. No, ako žele u svom doprinosu za stabilnost, konstruktivnost, restrukturiranje i rješavanje problema to činiti na osebujan i teatralan način a neki od njih, "kao npr. lider oporbe (Bernardić) koji neformalno postaje glasnogovornik Todorića, neka izvoli (be my guest)", rekao je Plenković, odgovarajući na novinarska pitanja na marginama konferencije "Strategija uvođenja eura u Hrvatskoj".

Idi na 24sata

Komentari 22

  • cimerrr 03.11.2017.

    Plenki i ovi njegovi Bosanci će razvaliti i Agrokor i državu,hehehe!

  • 31.10.2017.

    Teško je uopće komentirati kad Bero nešto izjavi. A opet, teško je i ne komentirati. Mlad i školovan čovjek, šteta.

  • škver 31.10.2017.

    Anemija uzima danak !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare