Obavijesti

News

Komentari 22

Bernardić na 'Fejsu': Plenković je nervozan pa priča besmislice

Bernardić na 'Fejsu': Plenković je nervozan pa priča besmislice
1

VIDEO

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić odgovorio je premijeru Plenkoviću koji je danas kazao kako šef oporbe postaje glasnogovornik Ivice Todorića.

'- Todorićevo carstvo izraslo je uz pomoć HDZ-a, a sada odabrana ekipa dijeli plijen! Plenković je nervozan jer ne zna kako da opravda ortačke kombinacije, pa priča besmislice -  objavio je Bernardić na Facebooku oz opasku: "Čiji je glasnogovornik ova Vlada?". 

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak će u Hrvatskom saboru imati dovoljan broj ruku istaknuvši kako lider oporbe i predsjednik SDP-a Davor Bernardić postaje neformalni glasnogovornik vlasnika koncerna Agrokor Ivice Todorića.

Istaknuo je i da će oporba nakon saborske rasprave izgubiti i neće postići svoj cilj. No, ako žele u svom doprinosu za stabilnost, konstruktivnost, restrukturiranje i rješavanje problema to činiti na osebujan i teatralan način a neki od njih, "kao npr. lider oporbe (Bernardić) koji neformalno postaje glasnogovornik Todorića, neka izvoli (be my guest)", rekao je Plenković, odgovarajući na novinarska pitanja na marginama konferencije "Strategija uvođenja eura u Hrvatskoj".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'
TODORIĆ NA BLOGU

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'

Ivica Todorić na blogu tvrdi da je Knighthead kupovao obveznice i nakon 9. travnja, a da je na sastanku u travnju odbijena Sber banka, jer se čekalo da Knighthead kupi potrebnu količinu obveznica

NOVA OBJAVA NA BLOGU

Ivica Todorić: Koga zastupa Dolički, Agrokor i Knighthead?

Todorić piše kako pod pritiskom javnosti Dolički brani svoj ugovor i svoj roll up, "zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalazi u neviđenom konfliktu interesa"
DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića
traži ga policija

DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića

Sukladno Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, DORH je izdao europski uhidbeni nalog protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, priopćili su