To je to što me zanima!

Beroš: 'Možda dođe do 2. vala'

Kriteriji između ostalog uključuju broj oboljelih i hospitaliziranih. Ovo je nova bolest i ne znamo sve okolnosti. Možda dođe do drugog vala, možda, ne, rekao je Beroš
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Vili Beroš izjavio je kako još ne namjerava proglasiti kraj epidemije. 

- Kriteriji između ostalog uključuju broj oboljelih i hospitaliziranih. Ovo je nova bolest i ne znamo sve okolnosti. Možda dođe do drugog vala, možda, ne. Moramo biti spremni i oprezni. Opreza nikada dosta i zato još ne namjeravamo proglasiti kraj epidemije - rekao je ministar Beroš i dodao kako svatko tko dolazi u Hrvatsku može donijeti virus sa sobom, prenosi Dnevnik.hr.

KORONA U HRVATSKOJ Beroš: 'Sa svega dva zaražena u proteklih tjedan dana, nastavljaju se odlični rezultati'

Izjavio je kako se zdravstveni sustav prilagođava nakon reaktivacije. 

- Uveli smo nove smjene, rad nedjeljom i napravili sve da nadoknadimo zaostatke. Što se tiče prekovremenih, svi sati koji su bili ordrađeni, moraju biti plaćeni - rekao je Beroš te komentirao serološka testiranja koja su pokazala da je virusom zaraženo dva posto stanovništva te poručio kako je pravo pitanje hoće li antitijela biti stalno prisutna.

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 06.06.2020.

    ....naravno da će doći do valova korone....ne ovisi okoroni već o volji za zlostavlhanje.. granice itvorene a nije proglašen kraj epidemije.... zašto....da te mogu zlostavljat....batinat i kažnjavati...zdrave u zatvor ...bolesni neka šetaju....

  • sworn enemy 05.06.2020.

    Možda ja umrem ali nisam jos!🤔

  • histraOyahoo.com 05.06.2020.

    Treba Džordža Soroša, Bil Gatesa i.........................slične ljevičare staviti pod šapu, Nema korona, čipiranja i G5 antena. Mafija počela vladati svijetom i EU zato im Viktor Orban trn u oku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare