To je to što me zanima!

Beroš kaže da imamo lijekova za covid, liječnici tvrde suprotno

Hrvatska je odlučila sve lijekove za COVID-19 nabavljati preko centralne EU nabave, čak i lijek koji bi mogla naručiti sama. Dok je desetak EU država to učinilo, mi nismo, čekamo Europsku komisiju
Vidi originalni članak

Preminulom novinaru Vladimiru Matijaniću u Splitu su rekli da nema lijeka za teži oblik COVIDA, nakon čega je ministar Vili Beroš odlučio pobrojiti sve kutijice i te nas u rekordnom roku izvijestio da lijekova ima dovoljno. Rekao nam je da imamo 483 doze Vekluryja (remdesivira) i 236 doza Ronaprevea.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • Leta Semoa 14.08.2022.

    Laže Beroš da je na intezivnim odjelima 39 pacijenata koje su svrstali na korona hrpu, nije nego 26, i niti nisu svi na respiratorima! Čak 26 na tih nekih 3.8 milijuna stanovnika?!

  • Leta Semoa 14.08.2022.

    Ti antiviralni lijekovi poput Remdesivira se daju samo onima u zadnjem stadiju ebole ili takvih nekih turbogroznih najgorih bolesti, kad više nemaju šta drugo, jer ima stravične moguće nuspojave, pa kad pacijent nema šta više da izgubi. A ne za koronu kod kojeg je prosječna stopa smrtnosti jedva 1% a kod mlađih od 60 ili ajmo reći kod mlađih od 50 je stopa smrtnosti 0.00 promila, a od registriranog broja aktivnih slučajeva njima preko 99.5% nije ništa, s blagim ili nikakvim simptomima. Potpuno zdravi ljudi koje su na neki način prislili da se testiraju, i to su iste testirali već po 5, 10 ili još više puta!

  • NightFury 14.08.2022.

    Vidi ti to, izgubili su se u vlastitim lažima. Jednostavno, efikasnog lijeka kakvog oni tvrde da koriste nikad nije ni bilo. Jer svi ti lijekovi su eksperimentalni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare