To je to što me zanima!

Beskućnik je komadom stakla 'igrao' kružić-križić po autima

Ničim izazvan Ivan L. (28) je u nedjelju u središtu Zagreba izgrebao osam automobila i oštetio vlasnike za 120.000 kuna. Vlasnik jednog vozila ga je uhitio i zadržao do dolaska policije
Vidi originalni članak

'Majstore' i 'smeće cigansko' urezao je komadom stakla beskućnik Ivan L. na automobilima u nedjelju u ranim jutarnjim satima u Ulici baruna Trenka i na Trgu kralja Petra Svačića u Zagrebu. 

Oštetio je Mercedes, BMW, Audi, Smart... te još četiri automobila. Ne nekima je 'igrao' križić- kružić. Dok je komadom stakla ispisivao različite natpise na karoseriji automobila i oštetećivai i stakla vozila uhitio ga je jedan od vlasnika automobila i pozvao policiju. 

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad njim zbog sumnje  da je počinio osam kaznenih djela 'oštećenje tuđe stvari'. Materijalna šteta pričinjena iznosi oko 120.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je Općinskom državnom odvjetništvu dostavljeno posebno izvješće. 

- Nema dokaza da sam ja to napravio - branio se Ivan L.pred istražiteljima iako ga je na licu mjesta uhitio vlasnik. Kako ne bi ponovno krenuo u pohod na automobile sudac istrage Županijskog suda u Zagreb pritvorio ga je na mjesec dana. 

Kako neslužbeno doznajemo do sada nije bio kazneno prijavljivan. Ima tek prekršajnu prijavu zbog skitnje. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 02.07.2019.

    Kako bi mu se ja na čelo potpisao

  • manta-gte 02.07.2019.

    Mozda ga lokalni lakirer podplatio 😉🤣

  • ivanunited 02.07.2019.

    Bilo bi pošteno odvest ga u kamenolom pa nek obradi kamena za tih 120.000 kn,za primjer drugima,nažalost po našem pravosuđu taj je vec sljedeći mjesec vani..

Komentiraj...
Vidi sve komentare