To je to što me zanima!

Beskućnik Pinki (21) je izbo muškarca u tramvaju?

Marijan Ostić Pinki (21), koji je prije tri godine svjedočio da ga je zlostavljao prof.Darko Veljan, je čovjek koji je u tramvaju izbo Vjeku Kolobarića
Vidi originalni članak

Kolobarić (41) je pronađen s teškim ozljedama u ponedjeljak oko 3 ujutro u jednom tramvaju. Pinki je navodno policajcima ispričao kako je nož bacio u kantu za smeće u blizini Glavnoga kolodvora. Njih dvojica otprije su se poznavali, piše jedan dnevni list.
Te večeri pijani Vjekoslav je kraj Glavnog susreo Pinkija i njegovog prijatelja i počeo ih žicati novac za piće. Nakon što su skupa kupili alkohol i popili ga, sva trojica su sjela u tramvaj u kojem je izbila svađa između Pinkija i Vjekoslava. Tada je Pinki nožem ubo Vjekoslava u leđa i bok i takvog ga ostavio da se vozi tramvajem. Pinkijev prijatelj neće biti osumnjičen za pomaganje jer policija nije našla osnovne sumnje za to. Pinkiju ovo nije prvo kazneno djelo. Prije nekoliko godina osumnjičen je za razbojstvo, a potom za nuđenje seksualnih usluga. Oba djela počinio je na području Glavnoga kolodvora, gdje je živio kao beskućnik.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Hacker-ri 13.02.2008.

    A cemu onda uvaj UPITNIK u naslovu kad ste ga u clanku proglasili krivim iako je policijska obrada u tijeku? Po kojim osnovama si u ovoj drzavi kriv samo zato jer si medu 50 osumnjicenih?

  • hrvatica_bj 13.02.2008.

    budala...

  • gardy 13.02.2008.

    smrt štakoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare