To je to što me zanima!

Bez brige, ljeto će nakon pljuskova biti pakleno!

Ljetni pljuskovi: Temperature će u ponedjeljak pasti za stupanj ili dva. Mogući su i kratkotrajni pljuskovi, a potom slijede sunce, more i vrućina
Vidi originalni članak

Pretežno sunčano, sunčano i vedro, a u najgorem slučaju uz malo umjerene naoblake. Takvo će otprilike biti nadolazeće ljeto. Temperature već rastu te su u petak u gotovo cijeloj Hrvatskoj bile iznad 30 stupnjeva Celzijevih. U subotu će najtoplije biti u Zadru, Šibeniku, Splitu i zaleđu tih gradova. Svi željni sunčanja i kupanja zasigurno će dobiti “lijepu boju” na visoka 33 stupnja. Na kopnu će temperature biti tek nešto malo niže.
Kratkotrajni pljuskovi stižu u ponedjeljak, uglavnom u Lici, Gorskom kotaru i Rijeci. Neće bitno utjecati na već pristiglu ljetnu žegu. Vratit će se već sutradan i zadržati prilično dugo. Stoga ne morate strahovati za svoje godišnje odmore.
- Ljeto neće previše odudarati od prošlih godina. Temperature će biti visoke. Ako i budu povremeno padale, to će biti zbog kratkotrajnih pljuskova - smatraju meteorolozi u Meteo centru.
Sunce je jako i velika su UV zračenja. Zaštitite glavu i kožu te nosite sunčane naočale. Posebno pripazite na djecu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • šamar 02.07.2010.

    zamislite kako je meni ovako fino trudnoj u 8mjesecu trudnoce...na plus 30...leleeeeima da krepam

  • poppy 02.07.2010.

    Konačno pravo ljeto! More se zagrijalo i sutra odoh na kupanje jeeeeee:))))

  • -mrvica- 02.07.2010.

    upomoććććććććććć,ko će to preživit.da nema klime krepali bi

Komentiraj...
Vidi sve komentare