To je to što me zanima!

Bez karte ih pijane ulovili u vlaku, žena ogrebala policajca

Pošto su bili drski i pijani policajci su ih prevezli u postaju u Zaprešiću. Htjeli su ih hospitalizarti, no oboje su to odbili. Žena se počela ritati i nogama tući policajca
Vidi originalni članak

Kontrolor je u vlaku u oko 15 sati nedjelju u Zaprešiću uhvatio A.Š. (31) i I.P. (28) bez karata. Pošto su bili osobito drski kotrolor je pozvao policiju. Dvoje policajaca pričekali su ih na postaji u Zaprešiću gdje su zatekli pijani par. Tražili su ih osobne, no oni ih nisu imali kod sebe pa su im rekli da pođu s njima u postaju. Ženu I.P. su primili pod ruku, a ona je tada policajca ogrebala po vratu. U postaju su policajci pozvali doktora, koji je utvrdio da su pijani i rastrojeni i da ih se treba hospitalizarti. Muškarac i žena odbili su otići s liječnikom. Pružali su otpor. Žena je tada podivljala, počela se ritati i nogama tući policajca pa su je vezali. Nju su smjestili u psihijatrijsku bolnicu u Vrpaču, a njega su pustili. Oboje su otprije poznati policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ljutatrava 08.03.2011.

    Veliki događaj ua građane Zaprešića i okolice.

  • DivnaJanić 07.03.2011.

    cek,ovo je vijest??!? stvarno otuzno....

  • xnet0822 07.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 1. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare