To je to što me zanima!

Bez leće ozlijeđeni dječak Josip ne vidi lijevim okom

On je pravo živahno dijete, pa i u bolnici leži samo kad mu daju lijekove i hranu. Inače cijeli dan trči po odjelu i igra se sa sestrama, kaže Josipov otac
Vidi originalni članak

Dok ima leću, vidi slabo i sve mu je mutno, a nakon što mu je skinu, ne vidi ništa. No sve skupa, čini mi se, ide nabolje, kaže Sveto Matošić (53), otac malog Josipa (9), kojem je u subotu u ruci eksplodirala petarda “magnumka” i teško mu ozlijedila lijevu ruku i oko. Eksplozija mu je čak napravila rupu kroz lijevi dlan. Zabrinuti otac dodaje kako su liječničke prognoze i dalje vrlo šture, no nada u dječakov potpuni oporavak ipak je sve jača. Matošiće, koji žive u Popovićima kraj Benkovca, rodbina i prijatelji gotovo neprekidno nazivaju otkad su mediji objavili priču o Josipovoj nesreći.
- Josip je pravo živahno dijete, pa i u bolnici leži samo dok mu daju lijekove i hranu. Inače cijeli dan trči po odjelu i igra se sa sestrama i doktorima. Otac mu je u ponedjeljak odnio voće i sok, a Josip je najprije pitao kako mu je frzelin, ptičica koju ima petnaestak dana. Obitelj Matošić živi od plaće majke Nade, koja radi u školi, te od dječjeg doplatka. Otac, branitelj, samo povremeno radi kao zidar.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare