To je to što me zanima!

Bez posla bi moglo ostati 10.000 hrvatskih škverana

Iduće godine 10.000 hrvatskih škverana mogli bi ostati bez posla. Kao razloge navode Vladinu odluku da nema ugovaranja novih poslova...
Vidi originalni članak

Iduće godine 10.000 hrvatskih škverana mogli bi ostati bez posla, piše Slobodna Dalmacija. Kao razloge navode svjetsku krizu, te Vladinu odluku da nema ugovaranja novih poslova dok se ne okonča privatizacija. Brodosplit ima još pet naručenih brodova, a za mjesec dana radnici u obradi čelika neće imati više posla. Sindikalci traže da se Vlada odredi o njihovim planovima restrukturiranja kako bi se mogle ugovarati nove gradnje brodova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • IP95 18.08.2010.

    molim vas jedan veliki pljesak za nasu vladu !

  • ribić 18.08.2010.

    Šta politika napravi od onako poznate i priznate brodogradnje u Hrvatskoj, gospodo političari dali vi zaista smatrate da je narod toliko glup da mu sve svoje neznanje predstavljate kao utjecaj krize iz vana, a vama samo fale krila i oreol. Ali kad sve sagledam u ovih 20 god. jedino se glupim ljudima može ovako manipulirati a ostajati na vodećem položaju svih ovih godina. Živjela ljudska glupost, ona je besmrtna.

  • MajstorFantaz 18.08.2010.

    Tko se još u svijetu sječa krize??? Sad če vam kriza bit 20 godina kriva isto kako je za vašu nesposobnost pokretanja hrvatske još dan danas kriv domoviski rat!!! Kriva je vaša pohlepa i nesposobnost a ne kriza!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare