To je to što me zanima!

Trojac u zatvoru: Trudnicu su pretukli jer se požalila na buku

Kako neslužbeno doznajemo, strani državljani bili su na svadbi u Dubrovniku, nakon čega su se nastavili zabavljati u ugostiteljskom objektu. Trudnica...
Vidi originalni članak

Zbog masovne tučnjave u kojoj su lakše ozlijeđeni 32-godišnja trudnica iz Dubrovnika i 22-godišnji policajac u istražnom zatvoru završili su dvojica 36-godišnjih Amerikanaca, 33-godišnji Francuz te 37-godišnji Argentinac. 

Kako je izvijestilo Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku, "postoji osnovana sumnja da su četvorica okrivljenika 23. rujna oko 1,30 sati u Dubrovniku, bez ikakvog stvarnog povoda i u namjeri ozljeđivanja hrvatske državljanke; iako svjesni da je trudna; oborili ju na tlo te joj zadali više udaraca rukama i nogama po tijelu... 

Osnovano se sumnja da je argentinski državljanin potom, dok je policijski službenik obavljao svoju dužnost, udario ga nogom u torzo..."

Kako neslužbeno doznajemo, strani državljani bili su na svadbi u Dubrovniku, nakon čega su se nastavili zabavljati u ugostiteljskom objektu. Spomenuta trudnica, inače u petom mjesecu trudnoće, žalila se na buku, a navodno je ekipu zalila i vodom. 

Prvo su se posvađali nakon čega su se turisti odlučili fizički obračunati sa ženom. Dobili su kaznene prijave zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, dok je Argentinac dobio prijavu i za napad na službenu osobu.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • ivanunited 28.09.2016.

    Kakvi monstrumi....

  • THEWOLF 28.09.2016.

    Poznata je praksa ,stranih,nama susjednih država da za minorne prijestupe (sitni shoplifting od par eura)prilijepljuju našim državljanima(najčešće su to romi,ali i svi ostali državljani zemalja ex yu) napad na službenu osobu(policajca),gdje naravno ne vidimo nikakvih poslijedica tobožnjih udaraca ili nebuloze kao što su prijetnje sudu i sudskom osoblju(bio sam u prilici braniti takve optužene).To je standard zemalja koje nas okružuju,pa pripazite na to.Vrše tada iznudu u novcu ili čak zadržavanjem u višemjesečnom pritvoru.Nekim romima to nije problem,jer često kradu i navikli su da za krađe auti malko "odleže",no ima i djece (18,19g) koji radi doslovce paketića žvaka,dožive doživotnu traumu i plate više tisuća eura kazne.Ne bi trebali krasti.ali nekima je to tek prolazna faza buntovništva,koju bogami skupo plate.Nadam se da ovo nisu slični slučajevi treniranja strogosti međusobnog načela proporcionalnosti, isto tako se nadam da ako su doista napali trudnicu to zauvijek upamte...

  • CROATIAN FIGHTER 28.09.2016.

    Za primjetiti je po gradovima i izvan da je prevelik broj Hrvatskih policajaca pretilno i nepokretno , pa se postavlja pitanje kakvi su kriteriji i kontrole da se to dopušta !

Komentiraj...
Vidi sve komentare