To je to što me zanima!

Bez vozačke divljao pa se zabio u suhozid: Policija traži zatvor, zaradio i kaznu od 2.360 eura

Policija pokušala zaustaviti 30-godišnjaka koji se oglušio na njihova upozorenja. Nastavio je ubrzavati te se zabio u kameni suhozid. Utvrđeno je da je vozio bez položenog vozačkog ispita
Vidi originalni članak

Vozača (30), kojeg je crikvenička policija u četvrtak pokušala zaustaviti na magistrali kod Jadranova, oglušio se na naredbe policije te je autom riječkih registracija udario u kameni suhozid. 

Naime, 30-godišnjak krećući se iz smjera Crikvenice, nije postupio po naredbi policije te je nastavio voziti u smjeru Krka, povećao je brzinu te se uslijed neprilagođene brzine na području Dobrinja autom zaletio u kameni suhozid. 

JEDAN SE BORI ZA ŽIVOT Policija traži svjedoke: Dvoje ljudi ozlijeđeno u Stobreču, motociklom su izletjeli s ceste

Policija je vozača privela  te je utvrđeno da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita "B" kategorije. Za njega policija je podnijela optužni prijedlog kojim se od suda traži da mu se izrekne kazna zatvora u trajanju od 90 dana. 

PRESUDU PRIMIO BEZ REAKCIJE Mladića (21) osudili na sedam godina zatvora: Vozio kroz crveno i usmrtio vozačicu...

30-godišnjaku su utvrđeni i drugi prometni prekršaji: nepostupanje po znaku policijskih službenika, odbijanje  ispitivanja na prisutnost droga u organizmu te izazivanje prometne nesreće zbog kojih mu je izdana kazna u iznosu od 2.360 eura.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Prekobicnjak 15.03.2024.

    kakav zatvor u tamnicu šnjim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare