To je to što me zanima!

Biblijske priče za najmlađe na kioscima potražite uz 24sata

Priča o stvaranju svijeta “Jedini Bog” izlazi u ponedjeljak 6. prosinca. Do četvrtka smo za najmlađe pripremili i Priču o Mojsiju, Noinoj arci te o Isusovom rođenju
Vidi originalni članak

Za naše najmlađe čitatelje pripremili smo malu kolekciju najpoznatijih biblijskih priča! 

Priča o stvaranju svijeta “Jedini Bog” izlazi u ponedjeljak 6. prosinca. U ovoj slikovnici jednostavnim i jezgrovitim riječima prepričana je priča o stvaranju svijeta. Priča o Mojsiju i prelasku Crvenog mora, u kojoj je opisano kako je Mojsije izveo izraelski narod iz egipatskog ropstva, na kioscima će biti u utorak 7. prosinca. Dan poslije naši najmlađi čitatelji moći će saznati sve o Noinoj arci. Riječ je o starozavjetnoj biblijskoj priči o gradnji arke pomoću koje je Noa spasio ljude i životinje od općeg potopa. Prikaz Isusova rođenja u štali u Betlehemu, gdje su mu se poklonila tri kralja: Melkior, Baltazar i Gašpar, na kioscima vas čeka u četvrtak 9. prosinca.  

Svaku slikovnicu za nevjerojatne tri kune potražite na kioscima isključivo uz svoj primjerak 24sata i darujte svojima najmlađima najljepšu kolekciju biblijskih priča.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Prva Proleterska_1 05.12.2010.

    Nekad su šund dodatno oporezivali. Kakova je sad situacija u tom segmentu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare