To je to što me zanima!

Biciklijada u Zagrebu: Vozili su od fontana do Bundeka 40 min

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagrebački biciklisti su uživali u dobroj hrani, a atrakcija je bio poligon na kojem su mladi dečki svojim vratolomnim biciklističkim izvedbama pokazali vještine
Vidi originalni članak

Na 33. Večernjakovu biciklijadu , koja je počela u subotu u 11 sati ispred 'Bandićevih fontana', došlo je oko 500 biciklista , od male djece do umirovljenika. Rutu od 15 kilometara odvozili su za 40 minuta i stigli su do Bundeka, na kojem su nastavili druženje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uživali su u dobroj hrani, a atrakcija je bio poligon na kojem su mladi dečki svojim vratolomnim biciklističkim izvedbama pokazali vještine.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Građane su zabavljali i brojni izvođači. Na biciklijadi prvih je 300 biciklista osvojilo i poklone . Kraj jezera se jučer mogao razgledati i sajam cvijeća Floraart .

Idi na 24sata

Komentari 17

  • bulog55 30.05.2015.

    A od koje fontane su krenuli, onih sgrađenih ili onih koje će se još gradit??? Vidi vidi ima love, bila je i klopa, ali ne za siromašne!! Bandić možda spomenuo Imunološki, RIZ...???

  • 30.05.2015.

    gdje nam se Sandra Svaljek izgubila?

  • Baketin 30.05.2015.

    Evo primjera za mlade, zaštine kacige nemaju. Bicikla je najopasnije prijevozno sredstvo za teške ozljede glava pa i gore. Nijedno osiguravajuće takve nesreće ne plaća. Krasan primjer od gradonačelnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare