To je to što me zanima!

Biciklist poginuo nakon što je na njega naletio automobil

Vozač (22) automobila izgubio je nadzor nad vozilom i udario u muškarca koji je poginuo na mjestu nesreće kod Karlovca Ludbreškog. Mladić nije bio pijan
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći na cesti između Karlovca Ludbreškog i Sesveta Ludbreških u subotu oko 18.30 sati poginuo je biciklist (49). Vozač (22) automobila izgubio je nadzor nad vozilom i udario u muškarca koji je poginuo na mjestu nesreće. Mladić nije bio pijan. Istražna sutkinja Županijskg suda u Varaždinu obavila je očevid i naložila obdukciju preminulog.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • eurodiesel 06.02.2011.

    Kad murija zaustavi neosvjetljenog i neoznačenog biciklistu u namjeri da ga upozore na to da nije vidljiv i da mu uruče reflektirajući prsluk..reakcija prosječnog bicikliste bude: "nemojte me sada je...at i vi!!" Takvima bi to na spomenik besplatno urezivao!!

  • skviki 06.02.2011.

    bez obzira na sve,kako se tko ponaša na cesti tako i završi,pa treba se svatko za sebe brinuti uvažavajući naravno i druge na cesti .

  • kitina 06.02.2011.

    slažem se sa svim komentarima ovdije...biciklisti i pješaci se apsolutno ne vide, u naseljenim mjestima nema uopće nogostupa, najlakše je reći, ubio ga je, i sam sam vozač već 18g i znam koliko puno zaprežnih vozila, biciklista i pješaka se neodgovorno ponaša na cestama, i da se vozimo po svim ograničenjima u nekim trenucima "mimoilaženja" sa vozilima iz suprotnog smjera po desnom rubu se ne vidi apsolutno ništa neobilježeno.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare