To je to što me zanima!

Biciklist poginuo u nesreći kraj Omiša, policajac van službe ulovio vozača koji ga je udario

Policajac na motoru bio je van službe kad je uočio automobil koji se nije zaustavio te je ulovio vozača u Omišu i priveo ga. Utvrdili su i da je vozač bio pijan
Vidi originalni članak

Policajac van službe uhitio je vozača koji je izazvao nesreću kraj Omiša, u kojoj je u ponedjeljak navečer poginuo biciklist, izvijestila je u srijedu splitska policija.

Do nesreće je došlo u ponedjeljak oko 19.50 sati u mjestu Duće, a nakon izazivanja nesreće, vozač automobila nastavio je vožnju prema Omišu bez da se zaustavio.

- U trenutku nastanka prometne nesreće u blizini se, na motociklu, nalazio policijski službenik van službe koji je uočivši da se vozilo nije zaustavilo krenuo za istim. Nakon prometne nesreće vozač osobnoga vozila oštetio je vozilo kojim je upravljao te je zbog toga zaustavio vozilo u Omišu, potom mu prilazi spomenuti policijski službenik i uhićuje vozača za kojeg je utvrđeno da je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola - javlja policija.

U utorak su dovršili istragu nad 49-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i kaznenog djela Nepružanje pomoći te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • liliZG2.0 04.10.2023.

    a sada ćete vidjeti da će njegov odvjetnik ishoditi odbacivanje tužbe jer ga je uhitio policijski službenik u civilu.

  • Pohano čvarci 04.10.2023.

    Pa i životinja se okrene i pogleda, kad usmrti nekoga, jadno na što je čovijek došao

  • superman1978 04.10.2023.

    zatvorit i bacit kljuc

Komentiraj...
Vidi sve komentare