To je to što me zanima!

Biciklist pokosio dijete: 'Javno mi prijete, život mi je uništen'

Andrew Holland (23) biciklom je prošlog ponedjeljka 'pokupio' 3-godišnju Lucie Wilding. Kazao je kako nije istina da je pobjegao s mjesta nesreće već je bio u šoku
Vidi originalni članak

Biciklist koji je u jurnjavi zapeo za djevojčicu i vukao je po pločniku požalio se kako je izložen maltretiranju od kada je stravična snimka dospjela u javnost.

Andrew Holland (23) biciklom je prošlog ponedjeljka 'pokupio' 3-godišnju Lucie Wilding. U subotu je prvi put progovorio o nesreći u kojoj je djevojčica zaradila teške ogrebotine.

Andrew kaže kako ga od tada javno vrijeđaju te mu prolaznici na ulici redovno prijete. Kazao je i kako se majci djevojčice odmah ispričao te dva puta dobrovoljno otišao na policiju. Tvrdi i kako nije bešćutan, što mnogi misle, te istaknuo kako je javnosti predočena kraća verzija snimke dok bi dulja, tvrdi, pokazala mnogo više. 

Kaže kako nije istina da je nakon sudara krivio dijete za nesreću i pobjegao, već je i sam pao s bicikla te bio u potpunom šoku. 

- Insinuacija da sam opasan biciklist uništila mi je život - rekao je. 

Nije se niti smio voziti pločnikom, no on tvrdi kako nije imao kamo jer je bio gust promet. 

- Inače se vozim cestom, ali nisam znao da je pločnik zabranjen - kazao je Andrew kojem prijeti kazna od 500 funti, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • nikluk20 25.05.2015.

    biciklist nije niti mogao vidjeti dijete koje je samo istržalo a niže je od ograde iza kojeg je istrčalo ispred bicikliste...i da se vozio upola sporije također bi naletio na dijete....prije je tupitanje oca i majke čije dijete samo istrčava iz dvorišta na cestu ili blizu ceste....tako i djeca pogibaju po našim selima a ljudi koji ih pokupe nesretnim slučajem su do kraja života u psihičkim problemima koje nemožete niti zamisliti....

  • Liverpool_YNWA 25.05.2015.

    od kada me pokupio poštanski sandučić više ne vozim bicikl po nogostupu.

  • AC.MILAN 25.05.2015.

    što se pravite pametni i velike dobrice. nema onoga od SVIH nas koji ne voze nogostupom, pogotovo u gradovima gdje biciklistička staza nije označena i nema je kao kod nas u Splitu i vozi se nogostupom. i uopće nije vozio brzo koliko izgleda, kao drugo, zašto majka nije gledala i pazila na dijete malo ili otac, mene zanima slijedeće, što da je netko trčao i njemu bi isto ovako dijete izletjelo i u trku ga pogodi koljenom u glavu, baš bi me tada zanimali komentari, isto bi vam tada bio kriv taj što trči umjesto roditelja i male koji ne paze?

Komentiraj...
Vidi sve komentare