To je to što me zanima!

Biciklista udario auto na Šolti, u Split ga prevezao helikopter

Čovjek je vozio bicikl po Šolti kad ga je oborio auto. U pomoć je pozvan helikopter HV-a koji je muškarca odvezao u splitsku bolnicu. Muškarac ima teže ozljede
Vidi originalni članak

Helikopter HV-a prevezao je u utorak oko 13 sati sa Šolte u splitsku bolnicu stranog državljanina koje je stradao u prometnoj nesreći. Čovjek je vozio bicikl po Šolti oko 12.20 kad ga je oborio automobil.

U pomoć je pozvan helikopter koji ga je hitno prevezao u splitsku bolnicu. Kako neslužbeno doznajemo čovjek je teže ozlijeđen.

Inače, helikopteri HV- posljednjih tjedana najmanje dvaput dnevno sudjeluju u hitnim medicinskim intervencijama na obali i otocima.

Helikopter vozio trudnicu u rodilište

Osim traganja za nestalim osobama na području Kaštelanskoga zaljeva, te Hvara i Korčule, posade vojnih helikoptera hitno su u splitsko rodilište iz Staroga Grada na Hvaru prevezli trudnicu

- Prema riječima dežurnog liječnika iz stalnog medicinskog tima dr. Ozrena Krešića, nedostajalo je svega nekoliko minuta do još jednog poroda u helikopteru - stoji u priopćenju MORH-a. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • LucianSerdarušić_1 19.08.2014.

    biciklist udario hahaha kakav je to naslov hahahah. brz mu oporavak zelim al vi ste pre komicni hahaha

  • liticar 19.08.2014.

    @cicmic Nepismen si! nominativ tko? što? biciklist akuzativ koga? što? biciklista

  • POTPEC 19.08.2014.

    Nije da mrzim bicikliste i motoriste na cesti, ali ne volim ih vidit. Puno njih vozi po propisima, a još više misle da su sami na cesti. Ža mi je svakog unesrečenog, pa i ovog i nadam se da će se brzo oporavit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare