To je to što me zanima!

Biciklistica (15) teško stradala u naletu autobusa kod Osijeka

U Livani nedaleko Osijeka u naletu autobusa teško je stradala biciklistica (15). Prema policijskom priopćenju, nju su vozilom hitne pomoći prebacili u KBC Osijek
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći oko 15.15 sati u Livani nedaleko Osijeka u naletu autobusa teško je stradala biciklistica A. M. (15), učenica osmog razreda osnovne škole. Prema policijskom priopćenju, nju su vozilom hitne pomoći prebacili u KBC Osijek s ozljedama teškim po život. 

Prometna je bila na raskrižju Omladinske i Cvjetne ulice, a autobus je udario u djevojku koja je biciklom prelazila cestu na pješačkom prijelazu. Neslužbeno saznajemo da je primljena u bolnicu u dubokom komatoznom stanju s teškim ozljedama glave i prsišta.

U autobusu APP-a osim vozača nije bilo putnika.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • R3nchi 28.05.2015.

    Zatucanosta na zavidnom nivou nista drugo nemos ni ocekivat od silnih podrzavatelja kradje kriminala i voznje drzave u propast..Cinjenica je da i Biciklisti I Vozaci automobila voze ko kreteni , samo je pitanje ko je ovdje bio kreten,al nije ni to bitno kad je jedan mladi zivoz izgubljen...

  • Arienoslolz 27.05.2015.

    znaš ono kad ti je zao sto nemas mob da uslikaš debile koji voze bus i zjape okolo .. tristo puta sam naletio na tak šta .di tarzan zvijera okolo prica mobiteli u ruci, riješava krizaljku i voza bus. strasno je kad ti netko izleti, al smatram da primjerena brzina pogotovo u naselju može spriječiti hrpu ovakvih slučajeva.

  • herkules77 27.05.2015.

    Stvarno nisu normalni ti "vozaci" autobusa. Da tijekom voznje ne tipkaju po mobitelima vec da gledaju kuda voze, ne bi gazili neduzne ljude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare