To je to što me zanima!

Biciklistu (54) prvo izmjereno 2,78, a sutradan 3,32 promila

Osječanin (54) je do sada sedam puta zatečen u prometu u prekršaju, od čega je čak tri puta bio pod utjecajem alkohola, izvijestili su iz PU osječko-baranjske
Vidi originalni članak

Jednom mu nije bilo dosta pa je 54-godišnji Osječanin dva dana zaredom uhvaćen kako "mrtav pijan" vozi bicikl. Zatečen je prvo u nedjelju oko 18.30 sati u jednosmjernoj Ulici svete Ane. Vozio je u suprotnom smjeru. Napuhao je tada 2,78 promila.

"Prestigao" je samog sebe dan poslije. Čak 3,32 promila pokazao je alkotest u 15.25 sati na izuzetno prometnoj južnoj obilaznici.

– Do sada je sedam puta zatečen u prometu u prekršaju, od čega je tri puta bio pod utjecajem alkohola – izvijestili su iz PU osječko-baranjske.

Policija upozorava vozače da će na osječko-baranjskim cestama 1. svibnja pojačati kontrole, posebno zbog vozača pod utjecajem alkohola i droga.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • LebronPetrovic 02.05.2013.

    Jesu li ga nagradili za rekord u hotelu sa 0 zvjezdica ?

  • Renaldo 01.05.2013.

    Taj bi mogao kao klaun raditi u cirkusu. Vožnja u alkoholiziranom stanju u onoj okrugloj arenici. Djeca bi rikavala od smjeha.

  • Mali Darak 30.04.2013.

    A šta kada tako pijan zabaulja biciklom po prometnici , udari ga auto i evo čovjeku tereta na duši za cijeli život , a budali tako svejedno jel živ ili mrtav jer ionako pojma nema di je . Na psihijatriju sa njim

Komentiraj...
Vidi sve komentare