To je to što me zanima!

Biden traži: Svi savezni radnici trebaju se cijepiti protiv korone

Biden je u srpnju kazao da se svi savezni djelatnici moraju cijepiti protiv covida-19 ili se redovito testirati i poštivati druge mjere kao što su obvezno nošenje maski na radnom mjestu i ograničenja službenih putovanja
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Joe Biden planira uvesti obvezu cijepljenja protiv covida-19 za sve savezne djelatnike i ugovorne djelatnike koji rade za vladu, rekao je izvor upućen u to pitanje.

Biden je u srpnju kazao da se svi savezni djelatnici moraju cijepiti protiv covida-19 ili se redovito testirati i poštivati druge mjere kao što su obvezno nošenje maski na radnom mjestu i ograničenja službenih putovanja. 

'TO JE KOCKANJE' Afrička unija pozvala je bogate zemlje da se ne cijepe 3. dozom: 'Nema znanstvenih dokaza'

Biden će u četvrtak potpisati izvršni ukaz koji će se odnositi na milijune saveznih djelatnika i ugovorne djelatnike koji rade za saveznu vladu, rekao je izvor.

Ministarstvo obrane, Ministarstvo za veterane i Zdravstvena služba za Indijance te Nacionalni institut za zdravlje "završit će provedbu svojih ranije najavljenih planova za cijepljenje koji obuhvaćaju 2,5 milijuna ljudi", rekao je izvor.

HRVATSKA U CRVENOM Beroš: Imamo sve više mladih u bolnicama i na respiratorima

U govoru kasnije u četvrtak, Biden će se fokusirati na nove planove da se cijepi više ljudi, jačajući zaštitu za one koji su se već cijepili i omogućujući da škole budu otvorene, kazala je glasnogovornica Bijele kuće Jen Psaki.

U potpunosti je cijepljeno nešto više od 53 posto Amerikanaca, uključujući gotovo dvije trećine odraslih, po podacima CDC-a.

SRBIJA: NIJE CIJEPLJENA I KRITIČNO JE Zdravoj djevojci (20) korona 'zacementirala' pluća: 'To nam je najteži slučaj u 18 mjeseci'

Do sada je od covida-19 umrlo više od 651.000 Amerikanaca.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Jadranka Belančić 10.09.2021.

    Hmm, bojim se da možda i može, ovo je NWO.. 😞

  • epictetusfan 09.09.2021.

    Može on to planirati i izmišljati priče za PR agencije koje će sa tim pričama plašiti ovce. U US niti jedan zakon ne može biti iznad Ustava. Nije to balkanska vuk... sa korumpiranim i politički namještenim ustavnim sucima. Cit: "It is impossible for a law which violates the Constitution to be valid. All laws which are repugnant to the Constitution are null and void"

  • Trol.🐑🐏 09.09.2021.

    Nestao mi komentar ali evo ga opet: Cijepljeni se mogu zaraziti, i zaraziti druge. Nose, prenose i raznose virus.

Komentiraj...
Vidi sve komentare