To je to što me zanima!

BiH će ponovno od Hrvatske tražiti pomoć u gašenju požara

Na Prenju vatrena stihija već danima ugrožava mještane okolnih sela, a helikopter OS BiH ne može sam ugasiti ovaj požar kojem pogoduje i nepristupačan teren
Vidi originalni članak

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda, po zahtjevu ministra sigurnosti Fahrudina Radončića, održao je u ponedjeljak u 18 sati telefonsku sjednicu na kojoj je donesena ova odluka. Pomoć u gašenju požara na planini Prenj bit će zatražena putem Monitoring centra Europske unije u Bruxellesu, a najvjerojatnije će biti upućena iz Republike Hrvatske, navedeno je iz Bevandinog ureda.

Na Prenju vatrena stihija već danima ugrožava mještane okolnih sela, a helikopter Oružanih snaga BiH ne može sam ugasiti ovaj požar kojem pogoduje i nepristupačan teren i nedostatak ljudstva.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Verbatim 06.08.2013.

    sisma nemaju pojma a komentiraju a kao prvo tema je vatra tj požar

  • Verbatim 06.08.2013.

    gospodo a ako se vatra proširi šta ćete onda pišati u vatru

  • Sicma 06.08.2013.

    Gledaj ovih hrvatića ali pričaju o ratu, ne znaju da je pao Bihać da bi pao i Zagreb, da su vaše guze spašene upravo u ratu, kasnije ste došli i pomogli Olujom da otjeramo četnike do Banja Luke.Zašto ste pomogli? Jer da je pao Bihaćki okrug pao bi i Zagreb! Ovo je i Gotovina priznao. Zato što se tiče Bosne i pomoći, ona bi pomogla da može ali nije narod kriv već VLAST!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare