To je to što me zanima!

BiH: Par se pokušao ubiti jer su ih prevarili za stan

Zlatan (53) i Mihana (59) G. iz Banovića poslali su kumu SMS poruku da će se ubiti. Srećom, kum je odmah pozvao policiju te su ih na vrijeme spasili
Vidi originalni članak

Zbog najavljene deložacije iz stana Zlatan (53) i Mihana (59) G. iz Banovića u BiH u srijedu su poslali SMS vjenčanom kumu s porukom da ih više ne zove jer će se njih dvoje ubiti. Kum je odmah obavijestio policiju koja je brzo stigla do zgrade. Kako nitko iz stana nije odgovarao policajci su pozvali vatrogasce koji su podigli vatrogasne ljestve do prozora stana na prvom katu, razbili prozor i zajedno s policijom ušli u stan. U dnevnom boravku zatekli su ženu i muškarca u krvi, ona je žiletom, koji je pronađen pored nje, isjekla vene iznad lakta lijeve ruke, dok je njen suprug to isto uradio na desnoj ruci. Oboje su bez svijesti ležali u lokvi krvi, a krvi je bilo i po zidovima stana. Prevezli su ih u Dom zdravlja, a potom u Univerzitetsko klinički centar Tuzla gdje su im liječnici u zadnji tren spasili život, piše Dnevni avaz.
Susjedi su rekli kako su se supružnici najvjerojatnije na samoubojstvo odlučili zbog prijevare u zamjeni stanova. Naime, Zlatan i Mihana su zamijenili veći za manji stan uz novčanu nadoknadu koju nikada nisu dobili. Osim toga, kažu susjedi, doznali su kako stan u koji su uselili nije u vlasništvu onog s kim su se mijenjali već tuđi, zbog čega su se morali iseliti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • hogarko 15.04.2010.

    Nije zaludu rekao cigo.Otkad sam sam sebe uhvatio u laži ,više nikome ne vjerujem. Kakva su ovo vremena došla,svak te oće zajebat dok kažeš keks.Nebi se ja puno sekirao ima divnih načina da se dobije svoje i to sa kakvim kamatama.Srao bi on meni na usta i jeo na šupak.

  • darkan 15.04.2010.

    Znam za ovaj slucaj, Bošnjo_80 ih je prevario

  • Stagliii 15.04.2010.

    e glupane pa sto nisi oteo tog sto te izvaljao za stan pa ga mucio bar onako za svoj gust ak se vec ides ubiti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare