To je to što me zanima!

BiH: Policija uhitila krijumčara i 4 ilegalna migranta iz Egipta

Policija Hercegbosanske županije (HBŽ) uhitila je u Tomislavgradu libijskog državljanina kojega se tereti za pokušaj krijumčarenje ilegalnih migranata iz Egipta na područje Hrvatske.
Vidi originalni članak

Kako je u utorak izvijestio MUP HBŽ-a, pripadnici policijske postaje u Tomislavgradu zaustavili su vozilo bosanskohercegovačkih prometnih oznaka kojim je upravljao 39-godišnji libijski državljanin, a zajedno s njim bile su još četiri odrasle osobe. Oni sa sobom nisu imali valjane dokumente, a kasnije je utvrđeno kako se radi o ilegalnim migrantima iz Egipta. 

NAJVEĆA OPERACIJA DOSAD U BiH razbili skupinu krijumčara ilegalnih migranata i oružja...

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krijumčarenja osoba, policija je zadržala u pritvoru libijskog državljanina koji ima privremenu adresu stanovanja u Sarajevu, te će protiv njega biti podneseno izvješće državnome Tužiteljstvu BiH. Ilegalni migranti su nakon kraćeg zadržavanja upućeni u najbliži migracijski centar. 

KOD BJELOVARA Krijumčario migrante, zaustavili ga policajci, iskočio iz vozila i pobjegao: Uhićen je isti dan...

Uz područje sjeverozapadnog dijela BiH u Unsko-sanskoj županiji, ilegalni migranti koji ulaze u BiH najčešće nastoje ilegalno prijeći u Hrvatsku na području Hercegbosanske županije, čije je sjedište u Livnu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Tübingen 65 15.12.2020.

    Nije ni jedan nista slicno tome.. svi dolaze u Europu da dok ih bude dosta prosire Islam..a naivci ih pustaju..Ponekad se pitam sa cime se politika unistiti vise ljudi sa migrantima ili sa covid19

  • 15.12.2020.

    pa što je tim dokorima i inženjerima da bježe čak i iz Egipta

Komentiraj...
Vidi sve komentare