To je to što me zanima!

BiH: Pronašao novčanik sa 56 tisuća kuna i sve vratio

Jasmin Šehagić Nedavno je pronašao torbicu u kojoj je bilo oko 56 tisuća kuna i svi dokumetni Seada Hasibovića. Jasmin mu je vratio torbicu...
Vidi originalni članak

Jasmin Šehagić, ribočuvar iz Kaknja, ozlijedio je ruku i već duže vrijeme se liječi u Klinici za plastičnu kirurgiju u Sarajevu. Nedavno je pronašao torbicu u kojoj je bilo oko 56 tisuća kuna, putovnica, osobna iskaznica i svi ostali dokumenti Seada Hasibovića s Ilidže, koji je bio u posjeti bratu. Šehagić ga je odmah pozvao i sve mu vratio, a Hasibović ga je nagradio s 200 kuna.
- Poštenje mi je vrijednije od sveg zlata - kazao je Jasmin Šehagić za bosanski list Dnevni Avaz.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Hacker-ri 09.12.2007.

    bolje da mu nije nista dao nego mu je dao 200kn. Zanima me od kud njemu 52 tisuce kuna ! kaze se \" daj covjeku vlast pa ces vidjet kakav je ustvari\" ovaj je to dokazao !

  • user_18727 09.12.2007.

    Dao mu je samo 200 kn a covijek mu naso pa vratio 56 soma!!!! E,ja bi si radije to zadrzala za sebe pa kaj ne....200 kn a covijek nade 56 soma...sramota, pa ja bih bila sretna da mi i vrati i dala bi mu posteno kao sto je i taj covijek....cestitam gospodinu sehagicu!!!!!...od srca.....

  • Keira 09.12.2007.

    stvarno-poštovanje gospodinu Šehagiću...jako lijep čin...sad koliko mu je dao da je dao, to je nebitno...što u svemu morate naći nešto loše?

Komentiraj...
Vidi sve komentare