To je to što me zanima!

BiH: Rudari aktivirali eksploziv bušilicom, petero se ozlijedilo

Izvlačenje rudara iz rudnika u Banovićima trajalao je skoro sat vremena. Jedan od rudara je kritično, dvojica su teško ozlijeđena, a dvoje su nakon pregleda pustili kući
Vidi originalni članak

U rudniku ugljena u Banovićima u BiH noćas je odjeknula snažna eksplozija. Aktiviralo se zaostalo eksplozivno punjenje od prethodnog miniranja, kojeg su rudari zahvatili bušilicom. U eksploziji je ozlijeđeno pet rudara. Izvlačenje rudara  trajalao je skoro sat vremena. Jedan od njih, Senahid Kahvedžić (4), je u vrlo teškom stanju, a liječnici se bore za njegov život, piše Dnevni avaz. U bolnici su na liječenju zadržali i Emira Gutića (33) i Admir Husić (31), a dvojicu lakše ozlijeđenih rudara pustili su doma. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • želja 27.04.2011.

    nemoguče..oni su se zajebavali..5 godina sam radio u raspotočju u zenici kao "lagumaš"i znam da je to nemoguče..nemar ili igra nesavjesnih ljudi...inspektori će to već skužit..

  • giustizia 26.04.2011.

    ...teski profesionalci - aktivirali eksploziv od prethodnog punjena !?!? Ne znaju brojati? Mozda im je ovaj od 4 god. sef? Izvlacenje je trajalo SKORO sat vremena!!! Ma nemojte ka'sti !!!

  • tomas9d 26.04.2011.

    ovaj je na vreme počeo,

Komentiraj...
Vidi sve komentare